۲۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۵
خوزستان فردا بارانی می‌شود

مدیرکل هواشناسی خوزستان با اشاره به ورود سامانه بارشی از فردا به خوزستان گفت: از اواخر روز پنجشنبه تا اواسط روز یکشنبه با تقویت این سامانه بر میزان شدت بارش‌ها افزوده خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان، محمد سبزه‌زاری امروز _سه‌شنبه بیست و هشتم اسفند_ در جمع رسانه‌ها اظهار کرد: بررسی نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی نشان دهنده تأثیر سامانه بارشی از اواسط روز چهارشنبه است که تا اواسط روز پنجشنبه سبب رگبار و رعد و برق و وزش باد متوسط تا شدید همراه با تندبادهای لحظه‌ای و احتمال برخاستن گرد و خاک موقتی (در مناطق جنوبی و مرکزی) خواهد شد.

وی افزود: سپس از اواخر روز پنجشنبه تا اواسط روز یکشنبه با تقویت این سامانه بر میزان شدت بارش‌ها افزوده خواهد شد. طی این ایام در تمام مناطق استان شاهد بارندگی خواهیم بود.

مدیرکل هواشناسی خوزستان ادامه داد: بیشترین حجم بارش‌ها در مناطق و ارتفاعات شمال و شمال شرق و شرق استان خواهد بود. ریزش تگرگ در مناطق مستعد و بارش برف در ارتفاعات نیز مورد انتظار است. از روز پنجشنبه تا اواخر روز شنبه شمال خلیج فارس مواج و گاهی همراه با رگبار و رعدوبرق پیش بینی می‌شود. از روز جمعه شاهد کاهش محسوس دما خواهیم بود.

سبزه زاری اضافه کرد: در شبانه روز گذشته شوش، رامهرمز، اهواز و امیدیه با دمای ۳۲.۴و ایذه با دمای ۷.۱ درجه سانتیگراد به ترتیب گرم‌ترین و سردترین نقاط استان گزارش شده و اهواز به بیشینه دمای ۳۲.۴و کمینه دمای ۱۵.۹ درجه سانتیگراد رسیده است.

کد خبر 850395

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.