۹۸۷ میلیارد تومان، مجموع بدهی مددجویان آزاد شده

مدیر نمایندگی ستاد دیه استان کرمان گفت: مجموع بدهی مددجویان آزادشده شده از زندان‌های استان کرمان ۹۷۸ میلیارد تومان بوده است که با تلاش ستاد دیه با حدود ۸۰ درصد این مبلغ رضایت شاکی حاصل شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی دادگستری استان، سیدحجت الله موسوی قوام با اشاره به اینکه در سال گذشته ۱۲ مجموعه اقتصادی استان به منظور کمک به آزادی مددجویان جرایم غیرعمد همکاری داشته‌اند، اظهار کرد: در مجموع ۲۱ میلیارد و ۸۵۰ میلیون تومان تعهدات صنایع در سال گذشته انجام شد که ۱۶ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان وصول شده است.

وی افزود: مجموع بدهی مددجویان آزادشده شده از زندان‌های استان کرمان ۹۷۸ میلیارد تومان بوده است که با تلاش ستاد دیه با حدود ۸۰ درصد این مبلغ رضایت شاکی حاصل شده است.

مدیر نمایندگی ستاد دیه استان کرمان با اشاره به این مطلب که مبالغ مورد نیاز برای مددجویان آزادشده با استفاده از تسهیلات، کمک‌های بلاعوض، صدور احکام اعسار توسط دادگستری و آورده خود زندانی تأمین شده است و این افراد از زندان آزاد شده‌اند، گفت: در حال حاضر ۲۶۰ مددجوی جرایم غیرعمد واجد شرایط در زندان‌های استان کرمان حضور دارند.

وی عنوان کرد: مددجوی جرایم غیرعمد مربوط به سال‌های گذشته در زندان‌های استان کرمان نداریم و موجودی کنونی نیز مربوط به شش ماهه سال‌جاری است.

کد خبر 850258

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.