هشدار مدیران قضایی خوزستان نسبت به جرایم مرتبط با چهارشنبه‌سوری

مدیران قضایی دادگستری خوزستان و حوزه‌های قضایی شهرستان‌ها در پیام‌های جداگانه‌ای، نسبت به جرایم مرتبط با مراسم چهارشنبه‌سوری، هشدارهای قانونی لازم را به مردم استان اعلام کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان و به نقل از مدیریت رسانه و روابط عمومی دادگستری خوزستان، امیر خلفیان دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خوزستان از تعیین دو شعبه رسیدگی به جرایم حوادث آخر سال به ویژه چهارشنبه پایان سال خبر داد و اظهار کرد: با هرگونه رفتار خلاف شأن و قانون یا رفتاری که امنیت شهر و آسایش و آرامش شهروندان را به مخاطره بیندازد، قاطعانه و در چارچوب قانون برخورد خواهد شد.

علیرضا باوی، معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خوزستان نیز با تأکید بر اهمیت حفظ نظم عمومی و امنیت جامعه در چهارشنبه‌سوری، افزود: هرگونه اخلال در نظم عمومی، تخریب اموال عمومی یا شخصی و ایجاد ناامنی، پیگرد قانونی جدی به همراه دارد و طبق قانون مجازات اسلامی، هر نوع بی‌احتیاطی یا رفتارهای خطرساز که منجر به آسیب‌های جسمی، خسارت‌های مالی یا خطرات جانی برای افراد شود، می‌تواند مجازات سنگینی مانند حبس، پرداخت دیه و سایر مجازات‌های حقوقی را در پی داشته باشد.

مهدی امیری، دادستان شوشتر نیز با تأکید بر برخورد جدی با عوامل ایجاد ناامنی در چهارشنبه‌سوری، گفت: از خانواده‌ها می‌خواهیم که نسبت به رفتار فرزندان خود در این روزهای پایانی سال آگاه باشند تا چهارشنبه آخر سال به فرصتی برای شادی و نشاط تبدیل و از وقوع هرگونه حادثه و ایجاد خسارت پیشگیری شود.

همچنین رضا جمال‌پور دادستان عمومی و انقلاب لالی عنوان کرد: در صورت دستگیری مرتکبان اخلال در نظم و امنیت عمومی و تخریب کنندگان اموال مورد استفاده عموم و اموال دولتی و ایجاد کنندگان آلودگی صوتی، این افراد تا پایان تعطیلات نوروزی بازداشت خواهند شد.

محمد سلیمانی‌پور دادستان انقلاب و عمومی شهرستان خرمشهر نیز گفت: واحدهای صنفی و مغازه‌هایی که اقدام به نگهداری و توزیع و فروش مواد منفجره اقدام و برای حصول سود مادی اندک، با جان و مال و امنیت مردم معامله می‌کنند، بدانند این اقدام آن‌ها ضمن پیامدهای صنفی، آثار کیفری را نیز برای آنان به همراه خواهد آورد و این امر موجب محرومیت‌های اجتماعی از جمله ممنوعیت تمدید یا صدور پروانه کسب در آینده خواهد شد.

کد خبر 850221

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.