تشدید نظارت بر کترینگ‌های موادغذایی در ماه رمضان

سرپرست اداره امور مراکز نگهداری، توزیع و کترینگ‌های فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از نظارت‌ها تشدید شده و با متخلفان برخورد می‌شود.

محمدرضا نصیری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا از تشدید نظارت‌ها بر آشپزخانه‌های صنعتی و کترینگ‌ها خبر داد و اظهار کرد: نظارت‌ها محدود به ماه رمضان نیست و در تمام سال ادامه دارد، همچنین کیفیت مواد اولیه، شرایط نگهداری و عرضه غذاها و رعایت ضوابط بهداشتی در این مراکز به‌صورت دوره‌ای و سرزده بررسی می‌شود.

وی افزود: در حوزه رستوران‌ها، مسئولیت اصلی نظارت بر بهداشت عمومی بر عهده معاونت بهداشت است. اما در مواردی که شبهاتی درباره حلیت مواد اولیه، به‌ویژه گوشت‌های مصرفی مطرح شود، مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو با بررسی مستندات تأمین مواد اولیه، انجام آزمایش‌های تخصصی و نمونه‌برداری موردی ورود می‌کند. این همکاری‌ها به اطمینان از رعایت معیارهای حلال در زنجیره تأمین مواد غذایی کمک خواهد کرد.

سرپرست اداره امور مراکز نگهداری، توزیع و کترینگ‌های فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به تفاهم‌نامه همکاری میان مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو و معاونت بهداشت گفت: ین تفاهم‌نامه به افزایش هماهنگی‌ها در زمینه نظارت بر فرآیندهای تولید و عرضه غذاهای آماده منجر شده است. وی ادامه داد: علاوه بر بررسی‌های بهداشتی، نظارت بر حلیت مواد غذایی نیز در دستور کار قرار دارد تا استانداردهای سلامت عمومی و شرعی رعایت شود.

نصیری خاطرنشان کرد: رعایت نکردن‌زنجیره سرد در حمل‌ونقل مواد غذایی، استفاده از مواد اولیه نامرغوب، ضعف در بهداشت محیط و تجهیزات و به‌کارگیری نیروی انسانی که آموزش‌های لازم را فرا نگرفته برخی از مشکلات این حوزه است.

وی بر ضرورت افزایش هماهنگی میان نهادهای نظارتی تأکید کرد و گفت: تقویت بازرسی‌های میدانی، به‌روزرسانی ضوابط اجرایی و فرهنگ‌سازی میان مصرف‌کنندگان و رستوران‌داران، از مهم‌ترین راهکارها برای تضمین سلامت غذا و رعایت موازین شرعی است.

سرپرست اداره امور مراکز نگهداری، توزیع و کترینگ‌های فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه تخلفات در این حوزه بدون اغماض بررسی می‌شود، تصریح کرد: اگر شاهد موارد تخلف، باشیم متخلفان به مراجع قضائی معرفی خواهند شد و براساس نوع تخلف، با جریمه، تعلیق فعالیت، پلمب واحد مواجه می‌شوند.

نصیری اضافه کرد: از شهروندان درخواست می‌شود در صورت مشاهده هرگونه تخلف، گزارش‌های خود را از طریق سامانه‌های نظارتی سازمان غذا و دارو ثبت کنند تا برخورد قانونی انجام شود.

کد خبر 850142

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.