آمیتیس رمضانی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا بابیان اینکه علائم آنفلوانزا در کودکان زیر پنج سال شدیدتر است، اظهار کرد: در این قشر بیماری خفیف نیست، همچنین در سالمندان امکان دارد، علائم بالینی بروز نکند، اما ممکن است ریه درگیر شود.
وی افزود: زمانی که ریه درگیر شود ذاتریه به وجود میآید و افرادی که بیماری قلبی دارند اگر به آنفلوانزا مبتلا شوند، بیماری پیشرفت میکند و پس از بروز علائم بالینی تب، سردرد، بدن درد و گلو درد، عوارض بیماری بروز میکند.
متخصص عفونی گفت: پس از هفت تا ۱۰ روز برونشیت چرکی تازه ایجاد و ممکن است مغز، قلب، سینوسها درگیر شود، که عوارض بیماری آنفولانزا است.
وی ادامه داد: برای آنفولانزا درمان اختصاصی ضد ویروس آنفولانزا وجود دارد، بنابراین لازم است، برای کودکان و افرادی که بیماری زمینهای دارند درمان اختصاصی آغاز شود، همچنین این درمان عوارض بیماری و نیاز به بستری و شدن، فوت را کاهش میدهد.
رمضانی خاطرنشان کرد: پس از آغاز درمان اختصاصی برای آنفولانزا افراد باید در منزل استراحت و از داروهای آنتی هیستامین و مسکن که پزشک معالج تجویز میکند استفاده کنند، همچنین مصرف مایعات گرم و درمانهای علامتی و حمایتی به بهبود فرد کمک میکند.
متخصص عفونی اضافه کرد: افرادی که به آنفلوانزا مبتلا میشوند در دو روز اول پس از بروز علائم باید درمان آغاز شود، تشخیص زودهنگام سبب میشود دوره بیماری کاهش یابد، بنابراین تشخیص به موقع در درمان بیماری اثرگذار است و اهمیت دارد.