۳۲۰ اتوبوس و ۱۵۴۰ تاکسی از ایستگاه‌های شارژ استفاده می‌کنند

مدیرعامل شرکت کنترل ترافیک شهرداری تهران گفت: به‌طور متوسط روزانه ۳۲۰ اتوبوس و ۱۵۴۰ تاکسی در ۱۲ ساعت از ۲۰ استند شارژ می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از تهران، حمید برادران امروز _شنبه بیست‌وپنجم اسفند_ در حاشیه آئین بهره‌برداری از بسته حمل و نقل و ترافیک و ایستگاه‌های شارژ تاکسی و اتوبوس برقی و سامانه تاکسی بر خط اظهار کرد: امروز ۳ ایستگاه همزمان پروژه برقی‌سازی که تقریباً در کشور بی نظیر است را فعال می‌کنیم، پروژه اول در ایستگاه بعثت با حدود ۵ مگاوات برق شبکه و ۲۰ استند شارژ ۲۴۰ امکان شارژ همزمان ۴۰ دستگاه اتوبوس را دارد؛ از حدود یک ماه پیش شارژ اتوبوس‌های در سطح شهر را داشتیم و این ایستگاه جزو بزرگ‌ترین ایستگاه‌های مجتمعی کشور در این رتبه است.

وی با بیان اینکه به طور متوسط روزانه در روز ۳۲۰ اتوبوس و ۱۵۴۰ تاکسی در ۱۲ ساعت در این ایستگاه شارژ می‌شوند، افزود: پروژه دومی که امروز افتتاح می‌شود ایستگاه خودتامین در مجموعه تقی آباد است که قابلیت شارژ ۲۹ اتوبوس را به‌طور همزمان دارد، پروژه سوم ما ایستگاه شارژ خورشیدی شرق تهران است که بالغ بر ۴ استند شارژ اتوبوس برقی از طریق پنل‌های خورشیدی نصب شده را دارد؛ معماری پروژه‌های زیرساخت برقی پایتخت کم نظیرترین مدل استفاده از زیرساخت‌ها و تأمین انرژی است.

مدیرعامل شرکت کنترل ترافیک شهرداری تهران با تاکید بر اینکه پیش‌بینی شده تا در پایانه شرق بخش عمده‌ای از استندها در ساعات غیر نور هم قابلیت شارژ داشته باشد، به طوری که ۶ ساعت شبانه را امکان شارژ اتوبوس و تاکسی برقی هم خواهیم داشت، گفت: این تکنولوژی ترکیبی از استفاده از شبکه، ذخیره سازها و پنل‌های خورشیدی است.

برادران با بیان اینکه برقی سازی در پایتخت در سه فاز به اجرا خواهد رسید، اضافه کرد: فاز اول پایان اسفند ۱۴۰۳ است که صددرصد آنچه وعده داده بودیم محقق شد. در سه ماه آینده هم تقریباً سه برابر استندهای حال حاضر را به شهر اضافه خواهیم کرد. همچنین در پایان خرداد شاهد احداث ۴۴ ایستگاه کوچک مقیاس در مناطق خواهیم بود.

وی ادامه داد: از پروژه‌های خوب دیگری که پیش بینی شده تا قبل از شروع فصل تابستان انجام شود، ایجاد زیرساخت ۳۰ مگاوات تولید برق سی-اچ-پی است که مناقصه آن تمام شده و اولین گام آن برای تقی آباد با ۲/۵ مگاوات آماده شده است. از تدابیر دیگر مدیریت شهری در این راستا این بود که برای اولین بار حدود ۵۰ مگاوات برق اضطراری تونل‌های شهری را در اختیار شبکه برق شهری خواهیم گذاشت. با این قابلیت تا پایان خرداد برای ساعات پیک تهران حدود ۵۰ مگاوات برق تولیدی در تونل‌های شهری را در اختیار شبکه قرار می‌دهیم و این در راستای کمک به ناپایداری‌های جریانات برق کشور است.

مدیرعامل شرکت کنترل ترافیک در پایان خاطرنشان کرد: تعویض ۱۲ هزار چراغ تونل‌های شهری باعث صرف ۵ مگاوات انرژی شده که در کمتر از یک و نیم سال تمام سرمایه گذاری شهرداری را بازگشت خواهد داد. شروع کننده فعالیتی هستیم که ساختاری برای آینده بهتر کشور است.

کد خبر 849329

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • یه بنده خدا CA ۲۲:۱۳ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۹
    0 0
    کو خب؟