ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی بهترین فرصت درآمدزایی برای شهرداری‌ها است

استاندار خراسان جنوبی گفت: تأمین انرژی از طریق ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی، بهترین فرصت درآمدزایی برای شهرداری‌ها است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، محمدرضا هاشمی امروز _شنبه بیست و پنجم اسفند_ در جمع خبرنگاران به اقدامات استان در راستای بهره برداری از انرژی خورشید و باد اشاره و اظهار کرد: تأمین انرژی از طریق ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی تأکید دولت و شخص رئیس جمهور برای رفع ناترازی انرژی است و ما این امر را به صورت جدی پیگیری می‌کنیم.

وی افزود: تأمین انرژی از طریق ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی، بهترین فرصت درآمدزایی برای شهرداری‌ها است.

استاندار خراسان جنوبی برای همکاری در خصوص راه اندازی نیروگاه‌های خورشیدی در جوار چاه‌ها و زمین‌های کشاورزی مستعد، اعلام آمادگی کرد و ادامه داد: برای ایجاد زیرساخت‌های آبیاری قطره‌ای، پوشش انهار و لایروبی قنوات در راستای افزایش بهره‌وری در حوزه کشاورزی شهرستان بشرویه آمادگی داریم.

وی گفت: بیش از ۴۶ درصد اعتبارات بحران کشور به استان خراسان جنوبی اختصاص یافته که هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان آن محقق شده است.

هاشمی از نگاه ویژه دولت به استان خراسان جنوبی گفت و متذکر شد: تزریق ۹۵۶ میلیارد تومان به پروژه راه آهن، طی سه ماه گذشته با دستور ویژه رئیس جمهور، از اقدامات ارزشمند دولت در استان است.

وی به پیگیری‌های صورت گرفته برای احیای نیروگاه زغال سنگ سوز طبس اشاره کرد و گفت: این نیروگاه با ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی در تجهیزات، با توجه ویژه دولت تکمیل شده و به بهره‌برداری می‌رسد.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به تزریق ۸۵۰ میلیارد تومان به زیرساخت‌های راه استان، ادامه داد: با موافقت دولت کول‌بری برای استان مصوب شد که نقش بسزایی در اشتغال مرزنشینان دارد.

کد خبر 849294

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.