پیمانکار و دانشگاه علوم پزشکی به تعهد خود برای تحویل بیمارستان کمالشهر عمل کنند

استاندار البرز گفت: بیمارستان کمالشهر طبق گزارش پیمانکار و دانشگاه علوم پزشکی استان، تا پایان اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ در مرحله فیزیکی پایان خواهد رسید و به طور کامل تا پایان خرداد به بهره‌برداری خواهد رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از البرز، مجتبی عبداللهی پیش از ظهر امروز _شنبه بیست‌وپنجم اسفند_ در جلسه بررسی روند پیشرفت پروژه‌های بیمارستانی استان که در تعاقب بازدید صورت گرفته که در سالن جلسات حوزه استاندار برگزار شد، ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: بیمارستان کمالشهر طبق گزارش پیمانکار و دانشگاه علوم پزشکی استان تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ در مرحله فیزیکی پایان خواهد رسید و به طور کامل تا پایان خردادماه به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی افزود: این پروژه با توجه به نیازهای درمانی استان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و امیدواریم به زودی در خدمت مردم استان قرار گیرد.

استاندار البرز خاطرنشان کرد: بیمارستان سیدالشهدا نیز با ۸۶ درصد پیشرفت فیزیکی در حال تکمیل است و پیمانکار موظف است هرچه سریع‌تر پروژه را به بهره‌برداری رسانده و بار بیمارستان مدنی را که اکنون قادر به پاسخگویی به جمعیت استان نیست، به این بیمارستان منتقل کنیم.

عبداللهی با اشاره به وضعیت بیمارستان‌های خصوصی استان عنوان کرد: بیمارستان‌های خصوصی خورشید ۴۰۰ تختی، بیمارستان کیان مهرشهر و بیمارستان قائم ۳۵۰ تختی که امکان ارتقا به ۵۵۰ تخت را دارد، موضوعات و موانع این پروژه‌ها مورد بررسی قرار گرفت و تدابیر لازم برای تسریع در تکمیل آن‌ها اتخاذ شد.

وی تأکید کرد: این پروژه‌ها به‌ویژه در شرایط کنونی، برای افزایش ظرفیت درمانی استان حیاتی هستند.

کد خبر 849173

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.