رزمایش مرکب، اراده حفاظت از کشور را به جهان نشان داد

وزیر امور خارجه در مورد هفتمین رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۵ گفت: این رزمایش عزم و اراده برای حفاظت از کشور را در برابر نگاه ناظران جهانی به نمایش گذاشت.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا، سید عباس عراقچی امشب _سه شنبه بیست‌ ویکم اسفند_ با صدور پیامی به امیر دریادار ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی اظهار کرد: برگزاری هفتمین رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۵ را تبریک می‌گویم و آن را نشانه‌ای از توانمندی و اقتدار نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در عرصه بین‌المللی می‌دانم.

وی افزود: امنیت و توسعه دریا محور مستلزم حضور و فعالیت با اقتدار در پهنه وسیع دریاهاست، و رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۵ نشان از اقتدار نیروی دریایی ارتش در عرصه‌های بین‌المللی دارد.

وزیر امور خارجه با تاکید بر عزم و اراده جمهوری اسلامی ایران برای حفظ و ارتقای امنیت خلیج فارس، گفت: رزمایش حاضر این عزم و اراده را در برابر نگاه ناظران جهانی به نمایش گذارد.

عراقچی در پایان با ادای احترام به دریادلان نیروی دریایی ارتش و تمامی فرماندهان و سربازان نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران که کشور عزیز ما سیادت و استقلال خود را در عرصه‌های زمین، هوا و دریا مدیون جانفشانی و فداکاری آن‌هاست، برای ایشان بهروزی و سربلندی، و موفقیت در انجام مأموریت‌های محوله را از خداوند متعال مسئلت کرد.

به گزارش ایمنا، هفتمین رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۵ با حضور ناوگروه‌های نیروی دریایی روسیه و چین و ناظرانی از کشورهای آذربایجان، آفریقای‌جنوبی، عمان، قزاقستان، پاکستان، قطر، عراق، امارات و سریلانکا به همراه شناورهای نیروی دریایی ارتش و سپاه در شمال اقیانوس هند برگزار می‌شود.

کد خبر 848148

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.