به گزارش خبرگزاری ایمنا، مهدی جمالینژاد بعد از ظهر امروز _ سهشنبه بیستویکم اسفند_ در آئین هاب انرژیهای نوین ایران اظهار کرد: در شرایط دشوار حوزههای اقتصادی میطلبد که با یکدیگر همراهی، همدلی و همافزایی کنیم بر این اساس با همکاری استانداری، مدیران اجرایی و اتاق برای همه حوزههای اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و امنیتی شروع به تهیه برنامههای مفصل کردیم.
وی با اشاره به برگزاری دهها جلسه برای تدوین این برنامهها در بخشهای مختلف افزود: در تیم اقتصادی برای ایجاد هاب اقتصادی استان برنامهریزی شد که میزان سرمایهگذاری و رشد اقتصادی نیز مشخص است در زمینههای سیاسی، امنیتی، انتظامی و اجتماعی نیز با توجه به میزان آسیبهای اجتماعی که در اصفهان به ویژه چشمانداز جوانی جمعیت، ایجاد شادابی و نشاط و احزاب، برنامههایی در حال تدوین است.
وی حوزه عمرانی را گستره دانست و گفت: در این زمینه استان اصفهان به شش منطقه تقسیم و برای هر منطقه یک مسئول تعیین شده است که مواردی از جمله مصوبات سفرهای قبل ریاست جمهوری و استانداران را پایش و پیشرفت فیزیکی آنها را بررسی کنند تا کاری متوقف نشود.
استاندار اصفهان با تاکید بر اینکه در همه حوزهها با برنامه پیش میرویم، خاطرنشان کرد: امیدواریم این حس خوب را در آینده به مردم منتقل کنیم، سه محور برای توسعه اصفهان تعریف شده است، نخست محور گردشگری که ظرفیتهای اصفهان با وجود ۲۲ هزار جاذبه تاریخی در کشور بی نظیر است.
وی با اشاره به پایتختی اصفهان در سه دوره تاریخی ادامه داد: این ظرفیتها شرایط ویژهای را برای اصفهان فراهم میکند به همین دلیل مثلث طلایی گردشگری تعریف کردیم و گروههای مختلف دسته بندی شده از جمله حوزه مسافر و سفر که در حال برنامهریزی است.
جمالینژاد یکی از موضوعات مهم را هوش مصنوعی معرفی کرد و گفت: در نشستی که امروز برای بررسی این حوزه برگزار شد، مطالب امیدوارکنندهای مطرح شد. برنامههای تدوین شده برای استان نه در حد حرف و حدیث بلکه عملیاتی هستند و پروژههای اجرای از سوی دستگاههای اجرایی تعریف میشود.
وی با اشاره به فعالیت دستگاههای اجرایی از ابتدای سال برای تعریف پروژههایی در حوزه هوش مصنوعی گفت: قرار است سال آینده سه همت در حوزه هوش مصنوعی هزینه کنیم که مهمترین حوزه در این بخش انرژیهای نو و خورشیدی است.
استاندار اصفهان از پیشبینی ۵ هزار و ۳۰۰ مگاوات ظرفیت ایجاد انرژی خورشیدی در اصفهان خبر داد و تاکید کرد: با برگزاری جلسات مستمر برای هر یک از ۸۰ شهرک صنعتی استان و شهر اصفهان جداگانه برنامه ریزی شده است و همه توان و انرژی را برای فعال کردن این حوزه به کار گرفتهایم.
وی حمایت سرمایهگذاران را موجب افزایش سرعت اجرای این ظرفیت دانست و عنوان کرد: امروز بزرگترین رویداد و تفاهمنامه کشور در حوزه انرژیهای خورشیدی امضا میشود که برای اجرای آن همدلی استانهای همجوار بسیار مؤثر خواهد بود.
جمالینژاد با اشاره به تلاش چند هفته اخیر خود برای حل تنشهای آبی استان گفت: حل این مشکل نیز نیاز به افزایش انسجام دارد زیرا تنها زمانی میتوانیم بر مشکلات غلبه کنیم که دستمان در دست هم باشد پس باید با یکدیگر یک دل و بدون زاویه باشیم.
وی بار تنشهای آبی کشور را روی فلات مرکزی عنوان کرد و ادامه داد: تعهد برنامه هفتم ایجاد ۱۲ هزار مگاوات ظرفیت انرژی خورشیدی است که هشت هزار مگاوات آن را در استان اصفهان انجام میدهیم، این کار ارزشمندی و پر هزینهای است که ۷۰ درصد کل ظرفیت برنامه را اصفهان تقبل کرده است و همه بخشها با همت پای کار آمدند.
استاندار اصفهان اظهار امیدواری کرد تنشهای آبی فلات مرکزی نیز با انسجام مدیریت شود و گفت: سه استان اصفهان، یزد و چهارمحال و بختیاری هم قسم میشوند تا ظرفیت اعلام شده برای ایجاد نیروگاه خورشیدی را اجرا کنند و استانداران موظف هستند هرگونه مانعی که در این مسیر است را برطرف کنند.
جمالی نژاد تصریح کرد: این همکاری میتواند بسیاری از مشکلات ما را نه فقط در حوزه انرژی حل کند بلکه تجربیات مشترکی برای حل بسیاری از پروژههای ا ستان های همجوار از جمله مشکل آب خواهد بود.
نظر شما