به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحالوبختیاری، محمود شمسیپور امروز _سهشنبه بیستویکم اسفند_ در نشست با اصحاب رسانه اظهار کرد: در چهارشنبهسوری سال گذشته، ۲۰ مصدوم ناشی از حوادث چهارشنبهسوری به اورژانس مراجعه کردند، از این تعداد مراجعه کننده تعداد سه نفر در شهرستان بروجن، ۱۶ نفر در شهرستان شهرکرد و یک نفر در شهرستان فارسان به مراکز درمانی منتقل شدند، همچنین، در سطح کشور ۱۴ نفر جان خود را از دست دادند، ۱۸۹ نفر دچار قطع عضو، ۹۸۱ نفر دچار سوختگی و هزار و ۷۰ نفر دچار آسیب چشمی شدند.
وی افزود: این آمار نشاندهنده ضرورت آموزش و فرهنگسازی برای پیشگیری از حوادث است، آموزش و آگاهسازی در ایام پایانی سال میتواند به کاهش حوادث و حفظ امنیت جامعه کمک کند.
رئیس مرکز اورژانس چهارمحالوبختیاری گفت: این حوادث نهتنها تأثیرات جسمی و روحی بر قربانیان دارند، بلکه با ایجاد ناتوانیهایی مانند قطع عضو و صدمات مغزی، زندگی آنان را تحت تأثیر قرار میدهند، فشار اجتماعی و فرهنگی ناشی از این آسیبها نیازمند توجه و آگاهیرسانی جدی است.
شمسیپور تصریح کرد: افزایش درک نسل جوان از فرهنگ چهارشنبهسوری و ریشههای تاریخی آن میتواند آنان را از اقدامات خطرناک بازدارد، همچنین، به والدین نیز توصیه میشود که در کنار فرزندان خود باشند و کنترل بیشتری بر فعالیتهای آنان داشته باشند تا آسیبها کاهش پیدا کنند.
وی عنوان کرد: طی ۱۱ ماه سال جاری، بیش از ۲۱ هزار تماس مزاحمت تلفنی برای اورژانس ۱۱۵ چهارمحالوبختیاری ثبت شده است که سه هزار و ۳۱۰ مورد از این تماسها توسط یک نفر صورت گرفته است.
رئیس مرکز اورژانس چهارمحالوبختیاری ادامه داد: این فرد شناسایی و به مراجع قضائی معرفی شده، بروز این مزاحمتها نه تنها بازی با جان افرادی است که به کمک نیاز دارند، بلکه موجب اختلال در روند خدماترسانی به مصدومان و بیماران میشود.
نظر شما