ارسال محموله ۵۰۰ تنی کمک‌های مردمی‌ توسط هلال‌احمر به لبنان

رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر از ارسال محموله ۵۰۰ تنی کمک‌های بشردوستانه مردمی توسط هلال احمر ایران برای مردم مظلوم و ستم‌دیده لبنان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از هلال احمر، بابک محمودی اظهار کرد: جمعیت هلال احمر ایران همواره در راستای کمک‌های بشردوستانه به مردم لبنان، به ویژه در شرایط بحران و جنگ، فعالیت‌های چشمگیری داشته است.

وی با اشاره به ارسال محموله ۵۰۰ تنی کمک‌های بشردوستانه مردمی توسط هلال احمر ایران به مردم مظلوم و ستم‌دیده لبنان افزود: این کمک‌ها شامل محموله‌های اقلام زیستی شامل چادر، پتو، موکت، مواد غذایی و حبوبات است، همچنین اقلام بهداشتی برای کودکان، زنان و مردان اقلامی ضروری است که در مناطق جنگ‌زده و آسیب‌دیده لبنان زندگی می‌کنند.

رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر ادامه داد: این محموله ۵۰۰ تنی از بندرعباس به مناطق مختلف لبنان ارسال خواهد شد و ادامه فعالیت‌های هلال‌احمر ایران در راستای ارائه کمک‌های بشردوستانه و انسان‌دوستانه به مردم مظلوم لبنان، به ویژه در شرایط بحرانی و جنگ، تأییدی بر تعهد و هم‌بستگی انسانی هلال احمر با مردم مظلوم لبنان است.

کد خبر 847961

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.