معتادان کم‌خطر به کمپ‌های ماده ۱۵ فرستاده شوند

استاندار قزوین گفت: با توجه به ضرورت دستور قضایی برای استفاده از کمپ ماده ۱۶ باید معتادان متجاهر و افراد پرخطر به این مکان فرستاده و لازم است معتادان کم‌خطر به کمپ‌های ماده ۱۵ فرستاده شوند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، محمد نوذری ظهر امروز _سه‌شنبه بیست‌ویکم اسفند_ در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان قزوین اظهار کرد: علاوه بر شناسایی معتادان متجاهر برخی افراد نیز به مصرف مواد مخدر اقدام کرده و به دلیل ظاهر مناسب هنوز شناسایی نشده‌اند که به این مسئله در حوزه اعتیاد آمار پنهان گفته می‌شود.

وی افزود: بر اساس آمار مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین، افزایش مصرف سیگار در بین دختران از نظر اجتماعی باید آسیب شناسی و مورد بررسی قرار گیرد، چراکه تمام ساختار مواد مخدر یک پدیده اجتماعی است و در صورت بی توجهی به ناامنی منجر خواهد شد.

استاندار قزوین با اشاره به وضعیت کمپ ماده ۱۶ استان گفت: با توجه به ضرورت دستور قضائی برای استفاده از کمپ ماده ۱۶ بایستی معتادان متجاهر و افراد پرخطر به این مکان فرستاده شوند و معتادان کم‌خطر باید به کمپ‌های ماده ۱۵ فرستاده شوند

نوذری با بیان اینکه زمین کمپ ماده ۱۶ باید در مالکیت ستاد مبارزه با مواد مخدر باشد، افزود: اگر قرار است زمینی از سوی شهرداری به کمپ ماده ۱۶ اختصاص یابد، باید بررسی قانونی را انجام داد تا در شورای برنامه‌ریزی آن را مصوب کنیم.

وی بر ایجاد ناامنی برای کشت کنندگان گیاهان ممنوعه تاکید کرد و گفت: با توجه به شروع فصل کشت گیاهان ممنوعه مثل خشخاش و شاهدانه باید از الآن موضوعات پیشگیری را در دستور کار قرار داد و به رصد و ارزیابی مزارع مجازی مثل گندم و جو اقدام کرد، ضمن اینکه حتماً نظارت بر عطاری‌ها تقویت هم شود تا در نهایت از کشت گیاهان ممنوعه در استان جلوگیری کنیم.

استاندار قزوین بر لزوم به‌کارگیری ظرفیت اداره‌کل تبلیغات اسلامی، کانون‌های مساجد، بسیج و دهیاران تأکید کرد و گفت: چون خیلی از این گروه‌ها درباره فعالیت کشت گیاهان ممنوعه در روستاها مطلع هستند و باید منابع طبیعی، محیط زیست و جهاد کشاورزی نیز در این راستا نظارت و پیگیری کنند.

نوذری در این نشست همچنین نسبت به غیبت برخی مدیران کل دستگاه‌هایی اجرایی تذکر جدی داد و اضافه کرد: در موضوعات مهمی مثل مبارزه با مواد مخدر که باید ماهانه برگزار شود، تاکید می‌کنم که مدیران کل دستگاه‌های اجرایی حضور پیدا کنند.

وی ادامه داد: نشست‌های استانداری باید ظرف مدت ۷۰ دقیقه به اتمام برسد تا علاوه بر کار کارشناسی و بررسی‌های لازم مدیران نیز بتوانند به امور خود رسیدگی کنند.

کد خبر 847959

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.