۳۲۳۵ فقره پرونده در شعبات دادسرا منجر به صلح و سازش شده است

دادستان کرمانشاه با اشاره به تلاش‌های مجموعه دادسرای استان برای ایجاد سازش در پرونده‌های ورودی گفت: از ابتدای سال جاری تا بهمن ۳۲۳۵ فقره پرونده در شعبات دادسرا منجر به صلح و سازش شده است.

حمیدرضا کریمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کرمانشاه با اشاره به رویکرد دستگاه قضائی برپایه ملاقات چهره‌به‌چهره و نزدیک با مردم اظهار کرد: در این راستا دوشنبه‌های هر هفته از ساعت ۸:۰۰ تا ۱۲:۰۰ ملاقات مردمی در محل دادسرای کرمانشاه برگزار می‌شود

وی افزود: علاوه‌بر روزهای دوشنبه در سایر روزهای هفته نیز با برخی از مراجعه‌کنندگان به دادسرای کرمانشاه دیدار داریم.

دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه تصریح کرد: طی سال‌جاری به مناسبت‌های مختلف میز خدمت دستگاه قضائی در بعضی نقاط شهر همچون مساجد و مزار شهدا برپا شده است و پاسخگوی مشکلات حقوقی و قضائی مردم بوده‌ایم.

کریمی ادامه داد: از ابتدای سال جاری تاکنون با حدود ۱۰ هزار و ۵۰۰ نفر از مردم کرمانشاه به شکل چهره‌به‌چهره ملاقات داشته و مشکلات آن‌ها را پیگیری کرده‌ایم.

وی با تاکید بر اینکه یکی از راه‌های دسترسی مردم به دستگاه قضائی ملاقات‌های مردمی است، عنوان کرد: در این ملاقات‌ها مردم مشکلات خود را مطرح می‌کنند و ما نیز در ارتباط با برخی از پرونده‌ها در چارچوب قانون دستوراتی را برای رفع آن‌ها صادر خواهیم کرد.

دادستان کرمانشاه درباره عمده مشکلاتی که مردم در ملاقات‌های عمومی مطرح می‌کنند، گفت: تقاضای عفو، تخفیف در مجازات، مرخصی، تعلیق مجازات، اطاله دادرسی بوده است.

کریمی با اشاره به تلاش‌های مجموعه دادسرای استان برای ایجاد سازش در پرونده‌های ورودی عنوان کرد: از ابتدای سال جاری تا بهمن، ۳۲۳۵ فقره پرونده در شعبات دادسرا منجر به صلح و سازش شده است.

کد خبر 847843

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.