برای پیشگیری از کشت دوم، سختگیری‌های بیشتری در مازندران اعمال می‌شود

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران با تاکید بر پرهیز کشاورزان از کشت دوم گفت: با توجه به شرایط منابع آبی و احتمال بروز خشکسالی‌های دیگر، در سال‌های آینده ممکن است برای پیشگیری از کشت دوم سختگیری‌های بیشتری در استان اعمال شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، حیدر داوودیان بعدازظهر امروز_دوشنبه بیستم اسفند_ در نشست خبری و دیدار با اصحاب رسانه مرکز استان اظهار کرد: آمارهای منابع آبی استان نشان می‌دهد که به احتمال زیاد در سال ۱۴۰۴ مشکل چندانی برای تأمین آب آشامیدنی و کشاورزی نداشته باشیم و فقط شاید در برخی نقاط دچار چالش‌هایی شویم که با استفاده از تجارب سال‌های گذشته تلاش می‌کنیم تنش آبی در این نقاط هم مدیریت شود.

وی افزود: در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به کمک همکاران توانستیم، با مدیریت درست و نوبت‌بندی از حداقل آب ذخیره شده در سدهای استان به بهترین شکل بهره بگیریم و با کمترین خسارت فصل کشاورزی را پشت‌سر گذاشتیم.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران با اشاره به اینکه در سال‌جاری هم که شرایط مناسبی داریم در نظر داریم باز هم آب با نوبت‌بندی برای بخش کشاورزی توزیع شود تا سال آبی بعدی که از مهر ۱۴۰۴ آغاز می‌شود را با یک ذخیره آبی مناسب آغاز کنیم، بیان کرد: اصول سازگاری با کم‌آبی با توجه به تغییر اقلیم باید به طور مستمر مورد توجه باشد.

وی تصریح کرد: باید از تجربه گذشته استفاده کنیم تا برای سال‌های آینده که احتمال خشکسالی وجود دارد، دچار چالش نشویم.

داوودیان با تاکید بر پرهیز کشاورزان از کشت دوم اظهار داشت: در سال‌های اخیر بارها تاکید کردیم که کشاورزان به سمت کشت دوم با استفاده از آب‌های زیرزمینی نروند، اما توجه زیادی نشد؛ با توجه به شرایط منابع آبی و احتمال بروز خشکسالی‌های دیگر، در سال‌های آینده ممکن است برای پیشگیری از کشت دوم سختگیری‌های بیشتری اعمال شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران با اشاره به نقش رسانه‌ها در تبیین شرایط اقلیمی و وضعیت منابع آبی و همچنین فرهنگ‌سازی در زمینه مدیریت مصرف آب، مطرح کرد: از همه اهالی رسانه درخواست داریم که برای ترویج فرهنگ مصرف بهینه آب همواره همراه ما باشند و آگاه‌سازی در زمینه خطرات ناشی از افزایش برداشت آب‌های زیرزمینی را در دستور کار خود قرار دهند.

کد خبر 847656

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.