برپایی ۱۲۶۶ میز افطاری ساده در مشهد

معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد از برپایی ۱۲۶۶ میز افطاری ساده در مشهد با مشارکت بیش از ۲۰۰ تشکل مردمی در هفت شب اول ماه مبارک رمضان خبرداد.

جاوید کیانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خراسان رضوی اظهار کرد: سومین پویش بفرماییدافطار در ماه مبارک رمضان با برپایی ۱۲۶۶ میز افطاری ساده در سطح شهر مشهد، در هفت شب اول این ماه مبارک به همت بیش از ۲۰۰ تشکل مردمی برگزار شد.

وی افزود: طرح افطاری ساده، با هدف ایجاد فضای معنوی و فراهم آوردن فرصتی برای روزه‌داران در جهت بهره‌برداری از لحظات پربرکت افطار، در مکان‌های مختلف شهر مانند میدان‌ها، خیابان‌ها، بوستان‌ها، پایانه‌های اتوبوسرانی، ایستگاه‌های قطار شهری و فضای بیرونی مساجد راه‌اندازی شده است.

وی افزود: تا کنون در این طرح، ۱۲۶۶ میز افطاری ساده در سطح شهر مشهد در هفت شب اول ماه مبارک رمضان، با مشارکت بیش از ۲۰۰ تشکل مردمی و نهادهای مختلف شهرداری برپا شد، این اقدام با هدف ارتقای روحیه همدلی، تعاون و ارائه خدمات به شهروندان روزه‌دار صورت می‌گیرد.

رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد گفت: پویش بفرمائید افطار نه تنها نمادی از فرهنگ مهمان‌نوازی مشهد است، بلکه فرصتی برای تقویت همبستگی اجتماعی و گسترش روابط انسانی در این ماه مبارک به‌شمار می‌آید.

کیانی افزود: این طرح تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد و تشکل‌های مردمی که تمایل به همکاری و مشارکت در این پویش را دارند، می‌توانند برای دریافت خدمات مشارکتی از شهرداری به معاونت فرهنگی مناطق مراجعه کنند.

کد خبر 847302

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.