تجهیز ۷ راهدارخانه برای اسکان اضطراری مسافران نوروزی خراسان شمالی

مدیرکل راهداری خراسان شمالی گفت: هفت راهدارخانه در محورهای اصلی و شریانی خراسان شمالی برای اسکان اضطراری مسافران نوروزی تجهیز شد.

محمد مشتری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خراسان شمالی اظهار کرد: هفت راهدارخانه در محورهای اصلی و شریانی استان در ایام اجرای طرح نوروزی (۲۵ ماه جاری تا ۱۵ فروردین سال آینده) برای اسکان اضطراری مسافران آماده خدمات‌رسانی است.

وی احیای خط کشی راه‌ها با اولویت محورهای شریانی و اصلی و پرتردد، اجرای شیار لرزاننده در مقاطع پرخطر، شستشو و تعمیر تابلو علائم را از جمله اقدامات در راستای تأمین ایمنی سفرها دانست و افزود: تعمیر حفاظ‌های جانبی راه، رنگ آمیزی پایه تابلوها، نصب تجهیزات ایمنی شامل علائم عمودی و افقی راه‌ها و پاکسازی حریم جاده‌ها در دست اجرا است.

مدیرکل راهداری خراسان شمالی خاطرنشان کرد: گشت‌های راهداری طی ایام اجرای طرح نوروزی در طول محورهای استان مستقر خواهند شد تا در امر خدمات رسانی تسریع شود.

مشتری تصریح کرد: در ۱۱ ماه امسال سه میلیون و ۴۶۱ هزار تن کالا با ۲۴۱ هزار و ۱۳۹ دستگاه انواع ناوگان حمل و نقل باری از استان به اقصی نقاط کشور جا به جا شد که حاکی از افزایش ۹ درصدی در تناژ و سفر ناوگان است.

وی اضافه کرد: عمده‌ترین کالای حمل شده در این بازه زمانی شامل ۴۱ درصد سیمان، ۱۰ درصد کود اوره و چهار درصد پودر آلومینیوم بوده است.

مدیرکل راهداری خراسان شمالی بیشترین جابه‌جایی کالا را از شهرستان بجنورد عنوان کرد و گفت: ۳۴ شرکت، هشت هزار و ۸۲۳ راننده و هشت هزار و ۹۱۹ دستگاه ناوگان در بخش حمل‌ونقل کالا خدمات‌رسانی می‌کنند.

کد خبر 847214

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.