به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان و به نقل از روابطعمومی استانداری، حمید ملانوری شمسی در دیدار با رئیس کل گمرک کشور اظهار کرد: با صادر شدن کد گمرکی در منطقه ویژه اقتصادی جهانآباد امیدواریم شاهد افزایش و رونق تولید و صنعت در این منطقه باشیم.
وی گمرک را بخش جداییناپذیر فرایند تجاری کشور در حوزه صادرات و واردات دانست و افزود: تسهیل در فرایندهای گمرکی استان همدان بهمنظور افزایش تبادلات تجاری همدان با کشورهای هدف مدنظر است و باید تقویت شود.
استاندار همدان ادامه داد: تسهیل در امور صادراتی استان همدان منجر به افزایش ارزآوری و در نتیجه بالا رفتن انگیزه صادرکنندگان به انجام صادرات از گمرک استان میشود.
ملانوری با بیان اینکه موانع و مشکلاتی در مسیر صادرات محصولات تولیدی استان وجود دارد که باید با تدابیر گرفته شده این مسائل برطرف شود، اضافه کرد: گمرک منبع مهم درآمدی برای کشور است و از آنجایی که استان همدان ظرفیت تولیدات صادراتی بالایی دارد، لازم است که از این ظرفیت در استان دو چندان استفاده شود.
نظر شما