تداوم پویش نه به تصادف تا ۱۵ فروردین در کرمانشاه

رئیس پلیس راهور استان کرمانشاه از تداوم پویش نه به تصادف تا ۱۵ فروردین در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمد حیدری امروز _شنبه هجدهم اسفند_ در مراسم آغاز پویش ملی ایمنی و سلامت سفر (نه به تصادف) اظهار کرد: تصادفات جاده‌ای یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های حوزه سلامت در کشور است که سالانه جان هزاران نفر را می‌گیرد، خانواده‌های بسیاری را داغدار می‌کند و هزینه‌های سنگینی را بر خانواده‌ها و دولت تحمیل می‌کند.

وی با اشاره به آمار بالای مرگ‌ومیر و مصدومان ناشی از تصادفات، گفت: پویش ملی "نه به تصادف" از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آغاز شده که اقدامی مهم در راستای پیشگیری از سوانح رانندگی و حفظ جان هموطنان است.

رئیس پلیس راهور استان کرمانشاه افزود: این پویش فرصتی است تا با رعایت اصول رانندگی ایمن، هر یک از ما نقشی در کاهش تصادفات و حفظ امنیت جاده‌ها ایفا کنیم. این طرح تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت و امیدواریم با اجرای آن، شاهد کاهش چشمگیر سوانح جاده‌ای در تعطیلات نوروزی باشیم.

وی با تأکید بر لزوم رعایت نکات ایمنی در رانندگی، تصریح کرد: عدم استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی، رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، پرهیز از رانندگی در حالت خواب‌آلودگی و عصبانیت و کنترل سرعت، از مهم‌ترین اقداماتی است که می‌تواند از بروز سوانح تلخ جلوگیری کند.

حیدری همچنین نقش دانش‌آموزان را در موفقیت این پویش مهم دانست و گفت: دانش‌آموزان می‌توانند با یادآوری نکات ایمنی به والدین خود، تأثیر قابل‌توجهی در کاهش تصادفات داشته باشند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به افزایش حجم ترددها در ایام نوروز، نیاز است که اقدامات پیشگیرانه در دستور کار قرار گیرد و تمامی دستگاه‌های متولی با به‌کارگیری ظرفیت‌ها و روش‌های مؤثر، برای کاهش آمار مرگ‌ومیر ناشی از تصادفات جاده‌ای تلاش کنند.

کد خبر 847062

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.