غرب با تبلیغات به‌دنبال تضعیف جایگاه بانوان است

امام جمعه سمنان گفت: غرب با تبلیغات به‌دنبال غالب کردن اهداف خود و تضعیف جایگاه زنان، بر خلاف آموزه های دین است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سمنان، حجت‌الاسلام مرتضی مطیعی امروز _جمعه هفدهم اسفند_ در خطبه‌های نماز جمعه سمنان اظهار کرد: در عصر امروزی، جاهلیت مدرن از زن به‌عنوان کالا استفاده می‌کند.

وی افزود: غرب با تبلیغات به‌دنبال غالب کردن اهداف و تضعیف جایگاه زن بر خلاف جایگاهی است که در دین برای او مشخص شده است.

امام جمعه سمنان خاطرنشان کرد: زن در ایران اسلامی گرایشی به جاهلیت مدرن ندارد و در الگوی ایرانی - اسلامی، با عفت و دارای حقوق واقعی است.

مطیعی با بیان اینکه در ماه مبارک رمضان باید نیازمندان را یاری کنیم، تصریح کرد: پایگاه‌های جشن نیکوکاری در مصلی نماز جمعه و میادین اصلی شهرها برپا است و مردم می‌توانند در این راه خیر سهیم شوند.

نماینده ولی فقیه در استان سمنان با بیا اینکه شورای قرآنی باید در استان تشکیل شود، افزود: باید در مناسبات اجتماعی مختلف، برنامه‌های قرآنی و دینی بیشتر ترویج داده شود.

کد خبر 846605

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.