به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، سید مرتضی بختیاری، امروز _سهشنبه چهاردهم اسفند_ در جشن ملی توانمندسازی مجریان طرحهای اشتغال کمیته امداد که به صورت وبینار در استانداری کردستان برگزار شد، اظهار کرد: مجموعه کمیته امداد فعالیتهای گستردهای را در جهت اشتغال اقشار مختلف مردم به عنوان اصلیترین روش اشتغال درآمد پایدار در کشور انجام دادە است و برای تحقق این مأموریت مهم، مؤسسه مستقلی تحت عنوان بنیاد حیات را بنا کرده است تا در راستای اشتغال، بستری تولیدی و اقتصاد با مکملهای آموزش بازاریابی بیمه ارائه کند.
وی افزود: مجموعه کمیته امداد در چهار محور راهبردی رویکردهای اصلاحی و نوآورانه در جهت بهبود فرایندها و مشاغل ایجادی مد نظر قرار داده است.
رئیس کمیته امداد کشور خاطرنشان کرد: یکی از این رویکردها، رویکرد مهارت آموزی و راهاندازی برنامه مهارت آموزی کودکان و نوجوانان در فصل تابستان است کە از سال ۱۴۰۲ شروع شده و امسال هم ادامه دارد.
بختیاری ادامه داد: این رویکرد به منظور رفع تبعیض و شکستن چرخه فقر و از بین بردن روحیه خود کم بینی و ناتوانی فرزندان جامعه هدف و تقویت اعتماد به نفس و همت و پشت کار در نسل آینده صورت گرفتە است.
وی تصریح کرد: کمیتە امداد در راستای ارتقای کیفیت اشتغال بە سمت استفادە از توان شرکتهای دانش بنیان و مشاغل مبتنی بر ماشین آلات دانش بنیان و ایجاد درآمد پایدار بهخصوص برای افراد کم توان حرکت کردە است.
رئیس کمیتە امداد کشور از ثبت درخواست ۲۰ هزار پنل خورشیدی در مسکن افراد تحت پوشش حمایت کمیتە امداد خبر داد و گفت: علاوه بر این در سال ۱۴۰۳ موضوع ایجاد نیروگاههای تجمیعی برای مددجویان فاقد مسکن و دارای مسکن مورد توجه قرار گرفته و تاکنون در استانهای هرمزگان و یزد مورد بهره برداری قرار گرفته است و با مجوز وزارت نیرو در استانهای مرکزی، پارس بوشهر، گلستان، خراسان رضوی، قم و قزوین نیز در مرحله اجرا قرار دارد.
بختیاری تصریح کرد: محور چهارم تکلیف مخاطبین و تسهیل فرایند اشتغالزایی و راه اندازی صندوق تضمین اشتغال در جهت دسترسی خانوادههای تحت پوشش به تسهیلات شبکه بانکی و جلوگیری از بسیاری از آسیبهای مرتبط با یافتن ضامن بهخصوص برای زنان سرپرست خانوار و بهرهمندی ۵۰۰۰ نفر از تسهیلات مشاغل خانگی به ارزش ۵۰۰ میلیارد تومان است.
وی عنوان کرد: اقدامات صورت گرفتە در کمیتە امداد با هدف حمایت از مخاطب مستمند و مستضعف و حمایتها در حوزههای اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی به مرحله عمل آمده است.
رئیس کمیتە امداد کشور گفت: از ابتدای سال جاری بیش از ۳۳۸۰۰ مسکن به خانوادههای فاقد مسکن تحت پوشش تحویل دادە شدە است و در ابتدای سال ۱۴۰۴ نیز بحث تحویل مسکن به افراد تحت پوشش کمیتە امداد را خواهیم داشت.
بختیاری بیان کرد: همچنین از ابتدای سال جاری کمیتە امداد از بیش از ۴۹ هزار دانشجو و ۷۹۵ هزار دانش آموز در مقاطع تحصیلی و ۱٤۰۰۰ افراد در استعدادهای برتر حمایت کردە است.
وی خاطرنشان کرد: ساماندهی ۳۵ هزار نفر از دختران بازمانده از ازدواج با آموزشهای امدادگری و پرستاری در قالب طرح یاس و ارائه خدمت مشاوره به بیش از یک میلیون نفر توسط کمیته امداد امام خمینی نیز از دیگر اقدامات صورت گرفته بوده است.
رئیس کمیتە امداد کشور خاطرنشان کرد: مجموعه کمیته امداد سعی داشته است با یک نظام هوشمند کنترل و نظارت بر طرحها انحراف تسهیلات در طرحها را به حداقل ممکن برساند و در نتیجه، تسهیلات و هدف ایجاد اشتغال در جامعه هدف بە بیش از ۹۰ درصد رسیده است.
بختیاری عنوان کرد: جشن توانمند سازی بیش از ۸۰ هزار نفر، تحت حمایت نهاد مزین به نام امام بزرگوار با اهداف متعددی برگزار میشود که یکی از اهداف اولیه این جشن انعکاس تغییر در رویکرد مجموعه کمیته امداد است.
وی اظهار کرد: دومین هدف ترویج تدبیر و توسعه فرهنگ متفاوت در حمایت از مستمندان و مستضعفان است، به طوری که اشتغال آفرینی و ایجاد جسارت در قشر مستضعف یک صدقه جاری قلمداد میشود که نه تنها نیازمند را از هرگونه صدقه در بلندمدت بینیاز میسازد که به رشد اقتصادی کشور نیز منجر میشود.
نظر شما