حسن کاظم زاده در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در اصفهان با اشاره به روز حماسه و ایثار شهر ورزنه اظهار کرد: یکی از بینظیرترین روزها در طول تاریخ شهر ورزنه، ۱۲ اسفندماه سال ۱۳۶۵ است که ۷ تن از جوانان ورزنه که در مکتب علوی درس ایثار، گذشت، شهامت و شهادت را فرا گرفته بودند بر روی دستان مردم تشییع شدند.
وی ادامه داد: این روز در ذهنمان همیشه زنده است و هرساله در سالگرد این حماسه و ایثار، گرامی میداریم یاد همه شهدای این مرز و بوم را و همانگونه که رهبر فرزانه انقلاب فرمودند «تکریم شهیدان به آن است که این ملت هرگز در برابر سلطه گران مستکبر سر خم نکنند و یاد شهیدان باید همیشه در فضای جامعه زنده باشد.»
مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان ورزنه افزود: باید شهدا را تکریم کنیم و نگذاریم یادشان و راهشان از ذهنها پاک شود و آنچه مهم است حفظ راه شهدا و پاسداری از خون شهدا است.
کاظم زاده گفت: ورزنه شهری است که شهدایی را به نظام اسلامی هدیه کرد و در این خصوص مسئولان شهرستان باید این عظمت را بر تابلو و بیلبوردهای شهر ورزنه به نمایش بگذارند تا هر آن کسی که پا به ورزنه میگذارد، با این صفت مهم شهر مذهبی ورزنه آشنا شود.
وی تصریح کرد: شهر ورزنه از آغاز عملیات کربلای ۵ در منطقه عملیاتی شلمچه که در سال ۱۳۶۵ انجام گرفت، ۱۴ شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرد که اولین شهید رضا صالحی نام داشت که در ۲۰ دیماه ۱۳۶۵ شهید شد و سه شهید به نامهای محمود طاهری، حبیب الله قطبی و باقر فاضلی در بهمن ماه ۱۳۶۵ و یکی از این شهدا به نام علی بوجاری بعد از تحمل چند سال درد و رنج جانبازی به دوستان شهیدش پیوست و تنها در روز ۱۲ اسفند هفت تن از این عزیزان به نامهای محمود شاهمیری، احمد حبیب الهی، رضاعلی حیدری، حسین حیدری خرم آبادی، حسن تقیان، محمود خلیلی و عباس خدمتکاری بر روی دوش مردم ولایتمدار شهرمان تشییع شدند و در کنار هم رزمانشان به خاک سپرده شدند.
مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان ورزنه گفت: البته بعد از گذشت دو روز از تشییع این شهدا باز هم شهیدی گلگون کفن بهنام غضنفر بنویدی به خیل شهدا پیوست که در سال ۱۳۶۵ و در یک هفته ۸ شهید در شهر شهیدان ورزنه تشییع شدند و همچنین شهید احمد خلیلی که در تاریخ ۵ اسفندماه ۱۳۶۵ به درجه رفیع شهادت نائل آمده بود بعد از ۲ هفته در شهر ورزنه تشییع شد.
کاظم زاده به ۱۰۳ شهید شهر ورزنه اشاره و اظهار کرد: این از افتخارات مردم شهر ورزنه است که با تقدیم ۱۰۳ شهید در زمره شهرهایی قرار گرفته که باخون جوانانش پیمان حمایت از انقلاب و ارزشهای نظام مقدس اسلامی ایران و تبعیت از اوامر ولی فقیه را بسته است.
وی ادامه داد: جا دارد همه ما در هر زمان، شهید و شهادت را به فرزندان خود نشان دهیم تا نسل جدید ناآشنا با این واژه نباشند و این از وظایف اصلی خانوادهها است و جدا از اینکه خدا را شکر در مناطق شرق اصفهان، روحیه شهادت و ایثار در فرزندان به وضوح و حداکثر دیده میشود.
مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان ورزنه افزود: مردم شهر ورزنه در عملیاتهای مختلف حضور چشمگیری داشتند و شهدای بسیار زیادی را تقدیم نمودهاند که هنوز ۴ تن از این شهدا مفقودالاثر هستند و چشم تنها یکی از مادر این شهیدان (ابراهیم اکبریان از سال ۱۳۶۱) و بقیه خانواده و بازماندگان این عزیزان هنوز بعد از سالها از جنگ تحمیلی به درب خانه است که عزیزشان برگردد.
کاظمزاده خاطرنشان کرد: در ۲۶ بهمن ماه سال ۱۳۷۵ نیز پیکر پاک ۵ شهید دیگر که پیکر آنها پس از ۹ سال بعد از شهادت آنها تفحص شده بود در شهر ورزنه تشییع شد.
وی به شهر ورزنه به عنوان دار الشهدا اشاره و تصریح کرد: شهر ورزنه به دار الشهدا معروف شده است و این نشان از ایثارگری و حماسه آفرینی این مردم ولایتمدار و انقلابی و لازم است بدانیم که مردم شهر ورزنه در یک کوچه ۷۰ متری ۷ شهید را تقدیم انقلاب اسلامی کردند که این کوچه بهنام کوچه هفت شهیدان نام گذاری شده است و جالب این است که سه خانواده دو شهیدی در همین کوچه زندگی میکردند.
مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان ورزنه اظهار کرد: خانوادههای محترم شهدا اکثراً از افراد متوسط جامعه میباشند که هیچ توقعی از هیچ کسی ندارند و گاهی از مواقع که توفیق پیدا میکنیم به دیدار این عزیزان برویم، از روحیه بسیار بالا و شاد آنها غبطه میخوریم و یاد سخن حضرت امام (ره) که میفرموند خانوادههای معظم شهدا چشم و چراغ این ملت هستند و ما باید با تمام توانمان از این چشم و چراغها استفاده کنیم و درس بگیریم تا در زندگی موفق باشیم.
کاظم زاده افزود: باید بدانیم خون شهدا بسیار ارزش دارد و در این مسیر صبوری پدران و مادران شهدا هنوز با حضورشان برای همه مردم هویدا میشود.
وی گفت: نگاه ما نه تنها باید برای حفظ و انتشار یاد و خاطره شهدا باشد بلکه مسئولان نیز باید، ایثار و شهادت را به درستی بیان کرده و به گونهای رفتار کنند که پا روی خون شهدا نگذاریم.
نظر شما