نمک‌پاشی و برف‌روبی محور گردشگری ناهارخوران و زیارت گرگان

مدیریت بحران شهرداری گرگان گفت:با توجه به بارش برف در محورهای گردشگری ناهارخوران و زیارت، اقدامات ایمنی، نمک‌پاشی و برف‌روبی توسط نیروهای شهرداری انجام شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گلستان و به نقل از روابط عمومی شهرداری گرگان، موسی‌الرضا صفری اظهار کرد: با توجه به هشدارهای هواشناسی و برنامه‌ریزی‌های انجام شده تیم‌های امدادی دستگاه‌ها و ادوات مدیریت بحران که از قبل در این مسیر مستقر شده بودند با توجه به بارش برف در محورهای گردشگری ناهارخوران و زیارت اقدامات ایمنی، نمک‌پاشی و برف‌روبی را در دستور کاری خود قرار دادند.

وی افزود: طی چند مرحله محور ناهارخوران از پل سیدمسعود تا محور گردشگری زیارت توسط ادوات مدیریت بحران شهرداری برای تسهیل در تردد خودروها و جلوگیری از لغزندگی معابر برف‌روبی و نمک‌پاشی شد.

مدیریت بحران شهرداری گرگان گفت: با اقدامات انجام شده مسیر محور ناهارخوران و محور زیارت باز است و تردد در آن جریان است اما از شهروندان درخواست می‌شود با توجه به احتمال لغزندگی مسیر از تردد غیر ضروری در این محور خودداری کنند.

کد خبر 843760

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.