یکی از راهکارهای جهاد تبیین و ترویج فرهنگ ایثار از طریق هنر است

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه با تأکید بر لزوم جهاد تبیین در حفظ دستاوردهای شهدا گفت: یکی از مهم‌ترین راهکارها برای حفاظت از این دستاوردها، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از طریق هنر است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، خسرو شهیدی امروز _ دوشنبه ششم اسفند _ در سومین همایش شاهد و ایثارگران با تأکید بر اهمیت فرهنگ ایثار و شهادت در تقویت تمدن، اطهار کرد: فرهنگ می‌تواند راهگشای بسیاری از مشکلات اجتماعی و فرهنگی باشد.

وی فرهنگ را رکن اساسی تمدن‌های متمدن دانست و افزود: تمدن‌ها بر اساس شاخص‌های مختلفی مانند اقتصاد، سیاست، دین و فرهنگ شناخته می‌شوند. فرهنگ به‌عنوان یک پایه اصلی در ارتقای تمدن نقش حیاتی ایفا می‌کند و می‌تواند راه‌حل‌هایی برای مشکلات جامعه ارائه دهد.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه با تأکید بر لزوم جهاد تبیین در حفظ دستاوردهای شهدا افزود: یکی از مهم‌ترین راهکارها برای حفاظت از این دستاوردها، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از طریق هنر است.

شهیدی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص جهاد تبیین، گفت: در این راستا، باید فرهنگ ایثار و شهادت را به عنوان یک گنجینه ارزشمند، از طریق هنر به نسل‌های آینده منتقل کنیم.

شهیدی از هنر به‌عنوان ابزاری مؤثر برای ترویج فرهنگ ایثار یاد کرد و افزود: هر فرد متخصص در حوزه هنر می‌تواند در اشاعه این فرهنگ سهیم باشد؛ از نویسندگان که با قلم خود روایتگر تاریخ هستند، تا هنرمندان در عرصه‌های فیلم، سینما و هنرهای نمایشی. هنر به‌عنوان ابزاری ماندگار، می‌تواند به‌طور مؤثر این فرهنگ را در اذهان مردم به‌ویژه نسل‌های آینده تثبیت کند.

وی با اشاره به تاریخ اسلام و دوران دفاع مقدس، عنوان کرد: هنر، همواره ماندگار است و آنچه که از دوران دفاع مقدس و ایثار شهدا به یادگار می‌ماند، آثار هنری است. نویسندگان و هنرمندان می‌توانند اتفاقات و فداکاری‌های آن دوران را به‌گونه‌ای ترسیم کنند که در تاریخ ثبت و نسل‌های بعدی از آن بهره‌برداری کنند.

حفظ فرهنگ ایثار با کمک هنرمندان

مدیرکل بنیاد شهید استان کرمانشاه تأکید کرد: ما در بنیاد شهید و جامعه هنری باید با خرد جمعی و اندیشه‌های نو در حوزه هنر، این فرهنگ انسانی و اسلامی را تقویت کنیم تا یاد شهدا در قلب جامعه باقی بماند.

شهیدی گفت: اگر امروز به تولید آثار هنری مرتبط با شهادت نپردازیم، ممکن است این یادها در آینده به فراموشی سپرده شوند. اما با خلق آثار هنری، این یادگاری‌ها به نسل‌های آینده منتقل می‌شود و تا ابد باقی خواهد ماند.

وی با تأکید بر لزوم جهاد تبیین برای حفظ دستاوردهای انقلاب و شهدا، به طرح سه سوال اساسی برای نسل‌های آینده پرداخت.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه با اشاره به فداکاری‌های ایثارگران، تاکید کرد: شهدا، جانبازان و آزادگان با آگاهی کامل مسیر ایثار را انتخاب کردند و امروز ما مسئولیم که این تاریخ را به نسل‌های آینده منتقل کنیم. جانبازانی که سال‌هاست با زخم‌های جنگ زندگی می‌کنند، باید در قالب کتاب، فیلم و هنرهای دیگر به تصویر کشیده شوند.

شهیدی با اشاره به مسئولیت ویژه خانواده‌های شهدا، گفت: خانواده‌های شهدا چشم و چراغ این ملت هستند. این عزیزان راه و بیراهه را برای ما مشخص کردند. مسئولیت ایثارگران، به‌ویژه فرزندان شهدا و آزادگان، بسیار بزرگ‌تر از سایرین است.

وی تأکید کرد: در حوزه فرهنگی، بیشترین امکانات بنیاد در عرصه هنر است. فعالیت‌های هنری، مانند تولید کتاب، فیلم و نقاشی، می‌تواند فرهنگ ایثار و شهادت را در جامعه ترویج کند. این مسیر پیشرفت نظام جمهوری اسلامی است که باید با همت و همکاری همه‌جانبه ادامه یابد.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه گفت: همه ما باید با تمام توان در حوزه هنر تلاش کنیم تا این فرهنگ غنی ایثار و شهادت به‌درستی به نسل‌های آینده منتقل شود. همکاری با هنرمندان و استفاده از تمام امکانات موجود، تنها راه شایسته ادا کردن دین به جامعه ایثارگری است.

کد خبر 843487

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.