تعطیلی ادارات، مدارس و دانشگاه‌های قزوین فردا دوشنبه ۶ اسفند

معاون عمرانی استاندار قزوین از تعطیلی ادارات، مدارس، دانشگاه‌ها و دستگاه‌های اجرایی استان در روز دوشنبه ششم اسفند خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، جواد حق‌لطفی عصر امروز _یکشنبه پنجم اسفند_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با تصمیم کارگروه مدیریت بهینه مصرف انرژی استان، فردا _دوشنبه ششم اسفند_ تمام ادارات دولتی، مؤسسات عمومی، بانک‌ها، مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی به استثنای مراکز امدادی، درمانی و خدماتی در استان تعطیل است.

وی افزود: تمام مدارس استان تعطیل خواهد بود، اما آموزش‌ها به صورت غیرحضوری و در بستر پیام‌رسان شاد با برنامه‌ریزی آموزش و پرورش استان انجام خواهد شد.

جانشین رئیس ستاد مدیریت بحران استان قزوین ادامه داد: پنج درصد از شعب بانک‌ها نیز کشیک خواهند بود و خدمات ضروری به‌صورت محدود ارائه خواهد شد.

حق‌لطفی با بیان اینکه تمام جلسات در ادارات، دستگاه‌های اجرایی و سازمان‌ها لغو شده است و به زمان دیگری موکول می‌شود، گفت: لازم است پایش لازم در زمینه خاموش بودن تمام سیستم‌های گرمایشی و روشنایی در این مراکز انجام شود.

کد خبر 843194

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.