لزوم توجه به تسهیل تردد مردم از استان اصفهان به نقاط دیگر و بالعکس

رئیس کمیسیون آب و مناطق کم‌برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: یکی از مهم‌ترین تلاش‌هایی که باید در سازمان پایانه‌ها انجام شود، توجه به مسئله اتوبوس و کمبودی است که در این حوزه داریم؛ در این راستا تردد مردم از استان اصفهان به نقاط دیگر و بالعکس باید تسهیل شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مجید نادرالاصلی امروز _یکشنبه پنجم اسفند_ در صحن علنی شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار کرد: اتفاقات خوبی در سازمان پایانه‌های شهرداری اصفهان رخ داده و اقداماتی از جمله درآمدزایی و توجه به زندگی خوب انجام شده است.

وی افزود: یکی از مهم‌ترین تلاش‌هایی که باید انجام شود، توجه به مسئله اتوبوس و کمبودی است که در این حوزه داریم.

رئیس کمیسیون آب و مناطق کم‌برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: در روزهای پایانی سال و ابتدای سال آینده باید توجه شود تا تردد مردم از استان اصفهان به نقاط دیگر و از نقاط دیگر به استان اصفهان تسهیل شود.

کد خبر 843156

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.