تداوم بارندگی‌ها در خوزستان تا روز دوشنبه

مدیرکل هواشناسی خوزستان با اشاره به تداوم بارندگی در خوزستان تا روز دوشنبه گفت: طی روزهای دوشنبه و سه‌شنبه در بعضی ساعات سرعت وزش بادها در مناطق جنوبی، غربی و مرکزی متوسط خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان، محمد سبزه‌زاری امروز _شنبه چهارم اسفند_ در جمع رسانه اظهار کرد: براساس آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، استمرار سامانه بارشی به تناوب تا اوایل روز دوشنبه در مناطق شمالی، شمالِ شرقی، شرقی، جنوب‌شرقی و ارتفاعات، سبب رگبار و رعدوبرق و وزش باد متوسط به همراه تندبادهای لحظه‌ای، احتمال ریزش تگرگ در نقاط مستعد، بارش برف در ارتفاعات استان و وقوع پدیده مه در بعضی نقاط استان خواهد شد.

وی افزود: طی روزهای دوشنبه و سه‌شنبه در بعضی ساعات سرعت وزش بادها در مناطق جنوبی و غربی و مرکزی متوسط خواهد بود.

مدیرکل هواشناسی خوزستان ادامه داد: از روز دوشنبه تا روز پنجشنبه به‌ویژه صبحگاه سه‌شنبه و چهارشنبه در بیشتر مناطق استان کاهش محسوس دما و در مناطق شمالی، شرقی و شمالِ شرقی استان دماهای صفر و زیر صفر و یخزدگی سطح زمین مورد انتظار است.

سبزه‌زاری اضافه کرد: شمال خلیج‌فارس از فردا تا روز چهارشنبه به ویژه روزهای دوشنبه و سه‌شنبه مواج خواهد بود.

وی گفت: در شبانه‌روز گذشته اهواز با دمای ۲۶.۳ و دهدز با پنج درجه سانتی‌گراد به ترتیب گرم‌ترین و سردترین نقاط استان گزارش شده‌اند و اهواز به کمینه دمای ۱۲.۹ درجه سانتیگراد رسیده است.

کد خبر 842733

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.