فراخوان احداث ایستگاه‌های شارژ خودروهای برقی در شهر اصفهان برای جذب سرمایه‌گذار

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان گفت: با توجه به انتشار فراخوان احداث ایستگاه‌های شارژ خودروهای برقی در سطح شهر، پس از دریافت مستندات کامل از معاونت حمل‌ونقل و ترافیک و بررسی اقتصادی آن توسط این سازمان، نسبت به بارگذاری اسناد فراخوان بر درگاه الکترونیکی اقدام خواهد شد.

مسعود حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به برگزاری نشست مشترک خود با معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان، نمایندگان سازمان زیباسازی شهرداری اصفهان و کارشناسان مدیریت شهری با موضوع ایستگاه‌های شارژ خودروهای برقی اظهار کرد: بررسی و جمع‌بندی درباره ایستگاه‌های شارژ خودروهای برقی، چالش‌ها، مسائل فنی، اقتصادی، مسئولیت اجتماعی و هوای پاک از موضوعاتی بود که در این نشست مورد بررسی قرار گرفت.

وی افزود: با توجه به انتشار فراخوان احداث ایستگاه‌های شارژ خودروهای برقی در سطح شهر اصفهان در روزنامه‌های رسمی و سراسری، در این نشست مقرر شد پس از دریافت مستندات کامل از معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری و بررسی اقتصادی آن توسط سازمان سرمایه‌گذاری، نسبت به بارگذاری اسناد فراخوان بر درگاه الکترونیک سازمان برای دریافت متقاضیان اقدام شود.

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان تاکید کرد: این سازمان با توجه به رسالت اجتماعی خود در موضوعات مختلف زیست‌محیطی از جمله کاهش آلودگی هوا و در راستای نگاه بلندمدت مدیریت شهری و سیاست‌گذاری‌های شورای اسلامی شهر، نسبت به برگزاری فراخوان در این زمینه اقدام کرده است.

حیدری گفت: مهلت دریافت اسناد، چهارشنبه، پانزدهم اسفند سال جاری است که در این راستا از تمام سرمایه‌گذاران علاقه‌مند و واجد صلاحیت فنی، مالی و دارای تجربیات مرتبط دعوت به‌عمل می‌آید از تاریخ چاپ آگهی برای اطلاع از شرایط فراخوان به درگاه الکترونیکی سازمان به‌نشانی invest.isfahan.ir مراجعه و نسبت به دریافت اسناد مربوط اقدام کنند و اسناد تکمیلی را در مهلت مقرر به دبیرخانه سازمان به‌نشانی بوستان سعدی (روبه‌روی صداوسیما، طبقه فوقانی بانک ملت) ارائه دهند.

کد خبر 842641

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۰۹:۱۱ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۵
    0 0
    مگه مغز سرمایه گذار معیوب هست؟