ایران اسلامی به الگوی آزادی‌خواهان جهان تبدیل شده است

امام جمعه قزوین گفت: ایران اسلامی توانسته خودش را به‌عنوان یک کشور مستقل و پایگاهی امیدبخش برای کشورهای منطقه و دنیا اثبات کند و رمز دشمنی آمریکا، صهیونیست‌ها و ایادی استکبار با ایران به این خاطر است که ایران به یک اسوه و الگو برای همه آزادی‌خواهان جهان تبدیل شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، آیت‌الله حسین مظفری عصر امروز _جمعه سوم اسفند_ در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهر قزوین اظهار کرد: امنیتی که امروزه در این منطقه طوفان‌زده غرب آسیا نصیب ملت عزیز و شریف ایران شده، نتیجه تلاش‌ها و مجاهدت‌های سربازان گمنام امام زمان (عج) و سایر نیروهای امنیتی، نظامی و انتظامی است.

وی با تأکید بر لزوم مشارکت بیشتر آحاد ملت برای تأمین امنیت کشور افزود: نظام ما نظامی مردمی است و مردم در همه قسمت‌ها از جمله در تأمین امنیت باید پای کار باشند و این حس مسئولیت باید در آحاد مردم باقی بماند و مشارکت با این سربازان گمنام نباید مورد غفلت واقع شود.

دشمن به دنبال ایجاد اختلاف در میان مردم است

نماینده ولی فقیه در استان قزوین با بیان اینکه کشور ما در بخش سخت‌افزاری به سطح بازدارندگی رسیده و مسأله‌ای کشور ما را مورد تهدید قرار نمی‌دهد، گفت: چند روز اخیر از یکی از پیشرفته‌ترین ابزارهای دفاعی کشور رونمایی شد که وسیله دفاع در مقابل موشک‌های هایپرسونیک است و ساخت این وسیله دفاعی برای اولین بار در دنیا صورت می‌گیرد.

آیت‌الله مظفری اضافه کرد: بنابراین به فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی در بحث تهدیدهای سخت‌افزاری نگرانی نداریم و دشمن هم به این نقطه رسیده است که در این بخش غلطی نمی‌تواند بکند و بنابراین به سمت تهدیدهای نرم‌افزاری روی آورده است.

وی ادامه داد: منظور از تهدیدهای نرم‌افزاری این است که دشمن می‌خواهد افکار ما و به ویژه جوانان ما را آن‌گونه که می‌خواهد تنظیم کند و در میان مردم اختلاف‌افکنی کند. دشمن امروز به‌دنبال ایجاد اختلاف و ایجاد تردید در پایداری در مقابل دشمن است.

وحدت و همدلی خوبی در استان قزوین وجود دارد

خطیب نماز جمعه قزوین در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه امروزه در استان قزوین یک وحدت، اتحاد و همدلی خوبی در میان آحاد مردم و مسئولان قضائی، اجرایی و تقنینی وجود دارد، گفت: شاهد هستیم که همه مسئولان برای رفع مشکلات مردم عزیز تلاش می‌کنند.

آیت‌الله مظفری افزود: باید قدر این انسجام را بدانیم و درخواست من از اصحاب محترم رسانه این است که این وحدت و اتحاد را تقویت کنند، چرا که در سایه این اتحاد می‌توان مشکلات استان قزوین را یکی پس از دیگری برطرف کرد.

وی ادامه داد: دشمن امروز به دنبال القای این ذهنیت به مردم است که باید با آمریکا مذاکره کرد و اگر مذاکره نکنیم جنگ می‌شود، در حالی که این یک سخن پوچ است و هرگز مذاکره دردی را دوا نخواهد کرد.

شعار مرگ بر آمریکا به خاطر خیانت‌ها و جنایت‌های آمریکا است

نماینده مردم استان قزوین در مجلس خبرگان رهبری گفت: شعار مرگ بر آمریکای ملت ایران که از اول انقلاب شروع شده و تاکنون هم از زبان این ملت غیور و مؤمن نیفتاده، به‌خاطر دشمنی‌های آمریکا است و اگر فهرست دشمنی‌ها، خیانت‌ها و جنایت‌های آمریکا علیه ملت ایران طی دهه‌های اخیر را بشماریم، دقایق زیادی وقت می‌برد.

آیت‌الله مظفری اضافه کرد: جوانان عزیز بدانند هر چه بیشتر با فرمایشات امامین انقلاب مأنوس شوند و درباره این فرمایشات مباحثه کنند، بیشتر با نرم‌افزار این انقلاب الهی آشنا می‌شوند و معارف ناب اسلامی به‌روز شده در اختیار آن‌ها قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: به فرموده رهبر حکیم انقلاب موفقیت نسبی کسب کرده‌ایم، یعنی در خیلی از زمینه‌ها پیشرفت‌های خیره‌کننده داشته‌ایم، اما در برخی از زمینه‌ها هم عقب‌ماندگی‌هایی داریم که باید بیشتر تلاش کنیم تا آنها را جبران کنیم.

دلسوزان نظام برای رفع مشکلات اقتصادی بکوشند

امام جمعه قزوین با ذکر اینکه در زمینه عدالت اجتماعی و اقتصاد مشکلاتی وجود دارد که هنوز آنچنان که باید و شاید نتوانسته‌ایم آن‌ها را حل کنیم، گفت: همه دلسوزان این نظام الهی باید برای رفع مشکلات اقتصادی بیشتر بکوشند.

آیت‌الله مظفری افزود: ایران اسلامی توانسته خودش را به‌عنوان یک کشور مستقل و پایگاهی امیدبخش برای کشورهای منطقه و دنیا اثبات کند و رمز دشمنی آمریکا، صهیونیست‌ها و ایادی استکبار با ایران به این خاطر است که ایران به یک اسوه و الگو برای همه آزادی‌خواهان جهان تبدیل شده است.

کد خبر 842345

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.