تغییر زمان واریز وجه حراج سکه روز شنبه ۴ اسفند

روز و بازه واریز وجه حراج شماره ۷۸ سکه طلای مرکز مبادله ایران به ساعت ۸ الی ۱۱:۳۰ روز شنبه ۴ اسفند تغییر کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از مرکز مبادله ایران، بر اساس آگهی شماره ۷۸، بازه واریز وجه برای شرکت در این حراج، ساعت ۸ تا ۲۳ روز جمعه مورخ ۳ اسفند اعلام شده بود که این دوره ملغی و به ساعت ۸ الی ۱۱:۳۰ روز حراج منتقل شد.

از این رو، از متقاضیان شرکت در این حراج درخواست می‌شود در مهلت اعلامی جدید اقدام به واریز وجه کنند. روز شنبه ۴ اسفند، ربع سکه بهار آزادی ضرب سال ۱۳۸۶، نیم سکه طلای بهار آزادی ضرب سال ۱۳۸۶ و تمام سکه طلای بهار آزادی ضرب سال ۱۳۸۶ بانک مرکزی، بدون بسته بندی عرضه می‌شود.

متقاضیان برای ثبت سفارش می‌توانند از طریق سامانه مرکز مبادله ایران به نشانه اینترنتی market.ice.ir اقدام کنند. کلیه اشخاص حقیقی با تابعیت ایرانی بالای ۱۸ سال تمام شمسی می‌توانند در این حراج شرکت کنند و حداکثر حجم سفارش و خرید برای هر متقاضی در مجموع ۵ قطعه سکه است. شروع جلسه حراج رأس ساعت ۱۲، روز شنبه ۴ اسفند است و بازه ثبت سفارش نیز از ساعت ۱۲ الی ۱۴ خواهد بود. واریز وجه از هر کارت بانکی متقاضی که دارای شماره شبا باشد، امکان پذیر است.

کد خبر 842273

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.