حسین کارگر در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: احداث روشنایی در معابر و پارکها بیشترین تأثیرگذاری را در حوزه حفاظتی و امنیتی و جلوگیری از ناامنی دارد.
وی افزود: احداث شبکه روشنایی محوطه کوی سپاهان با اعتبار ۳۷۴ میلیون تومان در حال اجرا است و پروژه اصلاح لوکس نوری محوطه بازی بوستانهای سعدی (جنب پل مارنان)، خبازان و ملت دو با اعتبار ۶۰۰ میلیون تومان با ۲۶ عدد پایه روشنایی سه متری پارکی با چراغ ال دی ۳۵ وات تک نور با توجه به راندمان بالا و پخش نور متقارن یکنواخت برای روشنایی معابر نصب و مورد بهرهبرداری قرار گرفت که پروژه مذکور یکی از مهمترین مطالبات مردم این محله بود.
مدیر منطقه ۵ شهرداری اصفهان تاکید کرد: در راستای خدمترسانی مطلوب، اصلاح لوکس نوری محوطه بازی بوستان مرکزی سپاهان شهر با اعتبار ۸۰۰ میلیون تومان با ۲۷ پایه روشنایی سه متری پارکی با چراغهای الایدی تک نور انجام شد.
کارگر گفت: احداث شبکه روشنایی بوستان سعدی فاز یک با اعتبار ۷۵۰ میلیون تومان با ۴۰ پایه روشنایی انجام شد.
وی ادامه داد: در راستای خدمترسانی مطلوب اصلاح لوکس نوری محوطه ورزشی بانوان پشت باشگاه خبرنگاران با اعتبار ۶۵۰ میلیون تومان با ۲۶ پایه روشنایی انجام شده است.
مدیر منطقه ۵ شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: انتظار میرود با اجرای این طرح علاوه بر افزایش راندمان در روشنایی معابر و کاهش مصرف سالیانه انرژی برق، شاهد نور مناسبتر و دلنشینتری در سطح شهر باشیم.
نظر شما