۶۸۱ واحد صنعتی آلاینده در استان مرکزی شناسایی شد

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی گفت: براساس گزارش‌های کارشناسی و سوابق پایش خوداظهاری و غیرخوداظهاری صنایع که در بازه زمانی سه ماه‌ تهیه می‌شود، ۶۸۱ واحد آلاینده از ابتدای سال تاکنون در فهرست صنایع آلاینده این استان قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی و به نقل از روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان مرکزی، یوسف یوسفی اظهار کرد: این تعداد واحد تولیدی و صنعتی به عنوان صنعت آلاینده مشمول اخذ عوارض آلایندگی هستند که نسبت به سال گذشته ۱۲ درصد افزایش یافته‌اند.

وی افزود: هر سه ماه یک‌بار همه واحدهای صنعتی، تولیدی و خدماتی استان به منظور شناسایی و منشأیابی آلودگی‌ها مورد بازرسی و پایش قرار می‌گیرند و در صورت داشتن خروجی هوا و فاضلاب به منابع پذیرنده، از آن‌ها نمونه‌برداری و آنالیز آزمایشگاهی انجام می‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی عنوان کرد: در صورت آلایندگی (پس از تطبیق با استانداردهای زیست محیطی)، در ابتدا برای واحد آلاینده اخطاریه زیست‌محیطی صادر می‌شود و در صورتیکه واحد تولیدی، صنعتی و خدماتی در مهلت تعیین شده اهتمام لازم را برای رفع آلودگی نداشته باشد و آلودگی آن استمرار پیدا کند، علاوه بر آن که واحد آلاینده در صنایع مشمول عوارض آلایندگی قرار خواهند گرفت، به مراجع قضائی معرفی خواهد شد.

یوسفی اضافه کرد: بر اساس گزارش‌های کارشناسی و سوابق پایش خود اظهاری و غیر خوداظهاری صنایع که در بازه زمانی سه ماه تهیه می‌شود، ۶۸۱ واحد آلاینده از ابتدای سال تاکنون در فهرست صنایع آلاینده این استان قرار گرفت.

وی اضافه کرد: سال گذشته در مجموع ۵۹۷ واحد آلاینده زیست‌محیطی شناسایی شد، میزان عوارض آلایندگی دریافت شده در استان بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان بوده که آن ۲۹۰ میلیارد آن توسط شهرداری و فرمانداری‌های اراک، شازند و خنداب دریافت شده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی تاکید کرد: این اداره کل آمادگی دارد تا واحدهای صنعتی، خدماتی آلاینده را در صورتی که برنامه اجرایی و اهتمام لازم برای رفع آلایندگی داشته باشند، برای دریافت تسهیلات به منظور ایجاد زیرساخت‌های لازم رفع آلودگی‌ها همچون ایجاد فیلتراسیون هوا و سیستم‌های تصفیه فاضلاب به صندوق ملی محیط زیست معرفی کند.

کد خبر 841820

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.