سیستان و بلوچستان ۸۲ زندانی جرائم غیرعمد دارد

مدیر نمایندگی ستاد دیه استان سیستان و بلوچستان گفت: ۸۲ زندانی جرائم غیرعمد با ۱۲۵ میلیارد تومان بدهی در زندان‌های استان هستند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان، مهدی میرامامی امروز _سه‌شنبه سی‌ام بهمن_ در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: رسالت ستاد دیه استان برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد نیازمند این است که با کمک خیران، گروه‌های مختلف مردم و مسئولان به این افراد کمک کنیم.

وی افزود: در صدد این هستیم تا به کمک مردم، مدیران دستگاه‌های اجرایی و حوزه قضائی، جشن گل‌ریزان خوبی را برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد نیازمند برگزار کنیم.

مدیر نمایندگی ستاد دیه استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: مراسم گل‌ریزان هر سال در ماه مبارک رمضان برگزار می‌شد اما در سال جاری با توجه به اینکه ۱۲ روز هم‌زمان با عید نوروز است، ستاد دیه کشور، همه استان‌ها را ملزم کرده که از یکم اسفند این جشن در سطح استان و شهرستان‌های تابعه برگزار کنند، در همین راستا در سیستان و بلوچستان از یکم اسفند از شهرستان ایرانشهر با حضور خیران و آحاد مردم برگزار خواهد شد.

وی گفت: این جشن هر روز در دو شهر برگزار خواهد شد و بیست‌وپنجم اسفند در مرکز استان با حضور مردم، مسئولان، ائمه جمعه و جماعت و غیره در شب میلاد امام حسن مجتبی (ع) برگزار خواهد شد.

میرامامی تصریح کرد: در ماه شعبان که ماه پیامبر(ص) بوده و در آستانه ماه رمضان که ماه ضیافت‌الله و مهمانی خداوند است، قرار داریم که ماه بخشش و دستگیری است و ما از همه خیران و گروه‌های مختلف مردم، مدیران دستگاه‌ها، نهادها و گروه‌های جهادی در این ایام و در آستانه سال نو و عید نوروز دعوت می‌کنیم تا با حضور در این مراسم، شادی را به خانه افرادی که چشم انتظار دست‌های گرم و نیکوکار هستند، بیاورند.

وی با اشاره به اینکه در دین اسلام یکی از بالاترین خدمات، آزادی زندانیان غیرعمد است و می‌طلبد که با کمک هم لبخند شادی را بر لبان فرزندان این زندانیان بنشانیم، یادآور شد: در حال حاضر ۸۲ نفر زندانی غیرعمد نیازمند در استان داریم که بالغ بر ۱۲۵ میلیارد تومان هزینه جرایم آنها بوده و با توجه به اینکه این استان ظرفیت آزادی این افراد را دارد، استاندار دستور داد که در تمام شهرستان‌ها کمک‌های لازم صورت گیرد.

مدیر نمایندگی ستاد دیه استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه در سال‌جاری ۵۲ زندانی جرایم غیرعمد آزاد شدند که دو نفر زن و ۵۰ نفر مرد بودند، اضافه کرد: این اقدامات به منظور جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی انجام می‌شود و بدون شک کاهش آسیب‌ها را نیز به دنبال خواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد: زندانیان جرایم غیرعمد شاکی خصوصی دارند و در سال گذشته با گذشت ۶۸ میلیارد تومان توسط شاکیان خصوصی و ۱۸۵ میلیارد تومان پذیرش حصار پرونده‌ها نیز به آزادی زندانیان کمک شد که جمع کل بدهی زندانیان غیرعمد در سال گذشته بالغ بر ۲۵۵ میلیارد تومان بود.

کد خبر 841474

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.