به گزارش خبرگزاری ایمنا، سردار احمد علی فیض اللهی با اشاره به آغاز مرحله دوم رزمایش پیامبر اعظم ۱۹ نیروی زمینی سپاه اظهار کرد: نیروهای ویژه صابرین در این رزمایش موضوع بارریزی را به صورت تخصصی در سطح بسیار بالایی توسط هواپیماها انجام میدهند.
وی ادامه داد: نقش دوم یگان صابرین، موضوع هلی برن خواهد بود. چتربازان نیروهای ویژه صابرین با بالگردها به منطقه مورد نظر فرود میآیند. هلی برن با بالگردها برای تقویت منطقه و جلوگیری از پیشروی دشمن از دیگر نقشهای نیروهای ویژه صابرین در رزمایش پیامبر اعظم خواهد بود.
فرمانده تیپ ویژه صابرین عنوان کرد: استفاده از ریزپرنده های ویژه و سلاحهای مبارزه با این ریزپردازندهها نیز در اختیار نیروهای صابرین قرار دارد.
وی ادامه داد: نیروهای صابرین در کمترین زمان و با یک حرکت انتحاری واکنش سریع از تهران وارد منطقه عملیاتی شدند. تحرک بالا و برخورداری از امکانات روز از ویژگی مهم نیروهای صابرین است. برخورد این نیروها با دشمن سخت، قاطع و سریع خواهد بود.
نظر شما