حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به یک خودرو در جنوب لبنان

منابع خبری از تداوم نقض آتش بس لبنان توسط رژیم صهیونیستی و حمله پهپادی این رژیم به یک خودرو در جنوب لبنان خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از المیادین، رژیم صهیونیستی در یک حمله پهپادی یک خودرو در ورودی شهر «صیدا» واقع در جنوب لبنان را هدف قرار داد.

گفته می‌شود که در این حمله یک نفر شهید و تعدادی مجروح شدند.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی هم اعلام کرد که در حمله پهپادی به صیدا یک شخصیت بسیار مهم هدف قرار گرفت.

در همین راستا، شبکه الجزیره به نقل از یک منبع امنیتی لبنانی مدعی شد که فرد شهید شده یکی از اعضای جنبش حماس است.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی نیز مدعی شدند که محمد شاهین از فرماندهان گردان‌های شهید عزالدین القسام شاخه نظامی جنبش حماس در این حمله ترور شده است.

جنبش حماس تا لحظه مخابره این خبر درباره این ادعا اظهارنظر نکرده است.

Rewind 10 Seconds
00:00
00:00
00:00
Settings
Fullscreen
 

در ادامه نقض توافق آتش بس از سوی رژیم صهیونیستی، خبرنگار المیادین گزارش داد که نیروهای اشغالگر صهیونیست از ساعات اولیه صبح امروز به منازل شهروندان لبنانی در منطقه مرزی «عدیسه» یورش بردند.

تانک‌ها و بولدوزرهای رژیم صهیونیستی نیز وارد منطقه «کفرشوبا» شدند. یک پهپاد صهیونیستی نیز بمب صوتی به سمت اهالی منطقه کفرشوبا پرتاب کرد.

نیروهای رژیم اشغالگر همچنین باغ‌های زیتون موجود در منطقه کفرشوبا را تخریب کردند.

در منطقه «یارون» در جنوب لبنان نیز یک انفجار توسط رژیم صهیونیستی انجام شد.

منابع خبری از پروازهای گسترده پهپادهای صهیونیستی در حریم هوایی مناطق جنوبی لبنان خبر دادند.

در این راستا، جوزف عون، رئیس جمهور لبنان تاکید کرد: به تماس‌های خود در تمامی سطوح برای ملزم کردن اسرائیل به توافق آتش بس ادامه می‌دهیم.

وی گفت: ناظران بر توافق آتش بس باید به مسئولیت‌های خود در این خصوص عمل کنند.

دیده‌بان حقوق بشر هم اعلام کرد که از آغاز آتش بس در لبنان تاکنون رژیم اسرائیل دست کم ۵۷ نفر در این کشور را به شهادت رسانده است.

آتش‌بس بین رژیم صهیونیستی و لبنان با میانجیگری بین‌المللی بامداد روز چهارشنبه (هفتم آذر) اجرایی شد.

بر اساس توافق آتش بس میان لبنان و رژیم صهیونیستی، روز یکشنبه هفتم بهمن ماه، مهلت ۶۰ روزه این رژیم برای خروج کامل نظامیانش از خاک لبنان به پایان رسید.

پیش از این رژیم صهیونیستی اعلام کرده بود با وجود پایان موعد نهایی خروج نظامیانش از جنوب لبنان، در خاک این کشور باقی خواهند ماند. در پی این امر، ارتش لبنان اعلام کرد که تل‌آویو در عقب‌نشینی از جنوب این کشور تعلل می‌کند.

از زمان اجرایی شدن این توافق، ارتش رژیم صهیونیستی چندین بار با حمله به مناطق جنوبی لبنان و شهید و زخمی کردن شهروندان این کشور، آتش بس را نقض و از بازگشت آوارگان لبنانی به برخی شهرک‌ها و روستاها در جنوب این کشور ممانعت کرده است.

هشتم بهمن دفتر نخست وزیر دولت پیشبرد امور لبنان از تمدید آتش بس در این کشور تا ۱۸ فوریه (۳۰ بهمن) خبر داد.

کد خبر 841033

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.