آماده‌باش اورژانس در پی وقوع زلزله در خوزستان

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی خوزستان گفت: در پی وقوع دو زمین لرزه در اندیمشک تیم‌های امدادی و ارزیاب اورژانس به محل اعزام شدند.

فرهنگ کره‌بندی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خوزستان اظهار کرد: در پی وقوع دو زمین لرزه در حسینه اندیمشک تیم‌های ارزیاب در حال بررسی هستند، پایگاه اورژانس بیدروبه نزدیک‌ترین پایگاه اورژانس ۱۱۵ به محل زلزله در حال ارزیابی مناطق اطراف هستند.

وی افزود: علاوه بر آماده‌باش پایگاه‌های اورژانس اندیمشک و فعال کردن کدهای ویژه، تمامی پایگاه‌های اورژانس شهرهای نزدیک به محل زلزله در آماده‌باش کامل قرار دارند.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی خوزستان ادامه داد: تمهیدات لازم در ستاد فوریت‌های پزشکی استان جهت اعزام تیم‌های پشتیبانی در حال انجام است و در صورت نیاز به سرعت اقدامات لازم صورت خواهد پذیرفت.

کره‌بندی توضیح داد: طبق بررسی‌های صورت گرفته در مناطق اصلی نزدیک به نقطه مرکزی زلزله که اکثراً مناطق روستایی بودند تا این لحظه هیچ‌گونه خسارتی گزارش نشده، با توجه به احتمال وجود لرزه‌های دیگر همچنان تیم‌های عملیاتی فعالیت‌های پزشکی و تیم‌های ویژه اورژانس در آماده‌باش قرار دارند.

وی تاکید کرد: بررسی کلیه مناطق تا اطمینان از عدم وجود حادثه توسط تیم‌های ارزیاب هلال احمر و اورژانس صورت خواهد پذیرفت.

کد خبر 840837

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.