ملت ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن قله‌ای به بلندای ۴۶ سال ایثارگری و شهادت ساختند

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به شرکت مردم در راهپیمایی سالروز پیروزی جمهوری اسلامی ایران گفت: ملت بزرگ ایران در روز ۲۲ بهمن قله‌ای به بلندای ۴۶ سال ایثارگری، شهادت و خدمت به دین خدا و جامعه بین‌المللی در زمینه معرفی مبعث ساختند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حمیدرضا حاجی‌بابایی در جلسه علنی امروز _یکشنبه بیست‌وهشتم بهمن_ مجلس با اشاره به مشارکت مردم در راهپیمایی روز ۲۲ بهمن اظهار کرد: از ملت بزرگ ایران که در روز ۲۲ بهمن قله‌ای به بلندای ۴۶ سال ایثارگری، شهادت و خدمت به دین خدا و جامعه بین‌المللی در زمینه معرفی مبعث ساختند، تشکر می‌کنم.

وی افزود: مردم ایران همیشه پای نظام انقلابی ایستادند و امیدواریم شیرینی قیامی که مردم کردند، قیام ملت ایران علیه ظلم و جور باشد که کلید آن را نیز رهبر انقلاب زده‌اند. ان‌شاءالله همه مسئولان پاسخ مثبتی به حرکت مردم دهند و مشکلات و گره‌های کور را مطرح کنند و از مردم کمک بخواهند تا با اتحاد مردم و همراهی مسئولان بتوانیم گره‌های کور اقتصادی را باز کنیم و ملت بزرگ ایران به حق طبیعی خود که یک زندگی و معیشت خوب است، برسند.

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: از همه افرادی که به این حرکت کمک و مساعدت کردند به‌ویژه نمایندگان مجلس که شبانه‌روز برای جهاد تبیین و رفع مشکلات مردم تلاش کردند، تشکر می‌کنم.

کد خبر 840563

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.