صنایع بزرگ مکلف به تامین انرژی مورد نیاز خود هستند

استاندار خراسان شمالی گفت: صنایع بزرگ به لحاظ قانونی مکلف به تامین سهم زیادی از انرژی مصرفی خود هستند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، بهمن نوری امروز _شنبه بیست‌وهفتم بهمن_ در نشست ویژه انرژی‌های تجدیدپذیر که با حضور مدیران و نمایندگان شرکت‌ها و متقاضیان سرمایه‌گذاری در این عرصه برگزار شد، اظهار کرد: شرایط کشور و ناترازی‌ها ما را به توسعه برق خورشیدی ملزم کرده و در واقع به این سمت‌وسو سوق داده است.

وی با اشاره به شرایط مناسب در استان با توجه به مزیت‌های اقلیمی و وجود ۳۲۰ روز آفتابی، افزود: نیروگاه ۶۰ مگاواتی آلومینای جاجرم که با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی کلنگ‌زنی شد، جزو مصوبات و تعهدات سفر رئیس جمهوری است.

استاندار خراسان شمالی ادامه داد: صنایع بزرگ به لحاظ قانونی مکلف به تأمین سهم زیادی از انرژی مصرفی خود هستند.

نوری گفت: تکلیف استان نیز مشخص است و باید کارگروه استانی به‌طور ویژه تحقق اهداف و برنامه‌ها را پیگیری کند.

وی افزود: مدیریت ناترازی انرژی و سرمایه‌گذاری در این خصوص، سیاست عمومی کشور و مورد تاکید مقام معظم رهبری و رئیس جمهوری است؛ ما هم در این راستا هرچه بتوانیم، از سرمایه‌گذاری در استان حمایت می‌کنیم و از همه دستگاه‌های اجرایی متولی می‌خواهیم جدیت بیشتری داشته باشند.

نوری تصریح کرد: در تخصیص زمین، سه اصل دقت، سرعت و صحت مورد توجه باشد، یعنی به متقاضیانی زمین داده شود که توان فنی و مالی کافی برای انجام کار را داشته باشند و کارها با مطالعه پیش برود.

وی با تاکید بر این‌که ظرفیت اتاق بازرگانی و شهرک‌های صنعتی نیز در این زمینه فعالانه به کار گرفته شود، افزود: گلخانه‌ها هم به این سمت سوق داده شوند، زیرا وقتی بحث سوخت جایگزین مطرح می‌شود، همه نگاه‌ها به گازوئیل سوق پیدا می‌کند.

استاندار خراسان شمالی همچنین رعایت ضوابط و توجه به پیشنهادهای اجرایی نظام مهندسی و نیز رعایت ملاحظات زیست‌محیطی را گوشزد کرد.

در این نشست، مدیران و نمایندگان شرکت‌های حاضر در جلسه به ارائه پیشنهاد و طرح درخواست‌های خود پرداختند که مقرر شد در جلسات آتی، بررسی و تعیین تکلیف شود.

کد خبر 840391

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.