افزایش ۷ درصدی ورودی پرونده به دادگستری

رئیس کل دادگستری استان یزد گفت: در مقایسه ورودی پرونده‌های شهریور تا دی سال گذشته نسبت به شهریور تا دی سال جاری ورودی پرونده‌ها به دادگستری استان یزد، هفت درصد افزایش داشته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی دادگستری استان یزد، حجت‌الاسلام والمسلمین حسین طهماسبی در جمع قضات محاکم تجدید نظر استان یزد اظهار کرد: ورودی پرونده‌های دادگستری از ابتدای شهریور سال‌جاری که دادگاه‌های صلح در استان یزد راه‌اندازی شد، نسبت به مدت مشابه آن در سال قبل با افزایش ورود پنج هزار و ۹۳۰ فقره معادل هفت درصد و ۱۱ هزار ۴۲۲ فقره پرونده نسبت به سال ۱۴۰۱ معادل ۱۵ درصد رشد داشته است.

وی در تشریح عملکرد دادگاه صلح گفت: در واقع دادگاه صلح نیز یکی از مراجع رسیدگی کننده در عرض دادگاه‌های کیفری ۲، حقوقی و خانواده است که تحت شرایطی که قانون‌گذار تعیین کرده به پرونده‌های جرایم غیر عمدی و سبک، نظیر تصادفات مستقیماً رسیدگی کرده و عملاً طول فرایند رسیدگی را کاهش داده است.

رئیس کل دادگستری استان یزد افزود: در پرونده‌های حقوقی نیز دادخواست‌های زیر ۵۰۰ میلیون ریال آرا قطعی است و از این حیث نیز فرایند رسیدگی کوتاه شده البته حفظ حقوق اصحاب دعوا مستلزم دقت و اتقان آرا است.

طهماسبی با اشاره به کمبود فضای فیزیکی و برخی از زیر ساخت‌های لازم، در اجرای قانون و تشکیل دادگاه صلح، گفت: پیش‌بینی‌ها برای مرکز استان ۲۲ شعبه بوده که اکنون ۱۲ شعبه راه‌اندازی شده و سه شعبه دیگر نیز خارج از وقت فعالیت دارند کرد، اما برای بقیه شعب ضرورت دارد همه مسئولان استانی برای تأمین زیر ساخت‌ها همراهی و حمایت کنند.

کد خبر 840372

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.