افزایش ۲۵ درصدی ظرفیت حج تمتع در کردستان

مدیر حج و زیارت استان کردستان گفت: ظرفیت استان کردستان در حج تمتع سال آینده ۱۳۶۵ نفر است که نسبت به سال گذشته حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد افزایش پیدا کرده است.

کاوە شیرزادی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کردستان اظهار کرد: در سال جاری تاکنون حدود ۴۵۰۰ نفر در قالب ۴۵ کاروان از استان کردستان به حج عمره اعزام شده‌اند و این استان در جذب و تخصیص کاروان‌های حج عمره جزو استان‌های برتر در کشور بوده است.

وی افزود: فرایند اعزام کاروان‌های حج عمره تا اوایل یا نیمه اول فروردین سال آینده ادامه خواهد داشت و پس از آن وارد فاز حج تمتع و اعزام آن در اردیبهشت خواهیم شد.

مدیر حج و زیارت استان کردستان با بیان اینکه مناسک حج تمتع تا پایان تیر طول خواهد کشید، تصریح کرد: پس از راهپیمایی بزرگ اربعین که تا اواخر شهریور و اوایل مهر به‌طول خواهد انجامید، اعزام دوباره به حج عمره را خواهیم داشت.

شیرزادی درباره سهمیه استان کردستان در حج تمتع عنوان کرد: سال جاری ظرفیت استان کردستان به ۱۳۶۵ نفر رسیده است که نسبت به سال گذشته حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد افزایش ظرفیت را داشته‌ایم.

وی ادامه داد: ۱۰ کاروان حج تمتع به استان کردستان اختصاص پیدا کرده که ۹ کاروان اهل سنت و یک کاروان اهل تشیع است و کارهای ثبت‌نام و پیش ثبت‌نام آن‌ها به پایان رسیده است، در حال حاضر معاینات پزشکی زائران نیز آغاز شده است و بعد از انجام معاینات پزشکی، کلاس‌های آموزشی در ۱۲ جلسه برای زائران برگزار خواهد شد.

مدیر حج و زیارت استان کردستان با بیان اینکه از نیمه دوم اردیبهشت سال آینده اعزام حج تمتع در سطح کشور آغاز خواهد شد، گفت: با توجه به اینکه حجاج استان کردستان مدینه‌بعد هستند، اعزام کاروان‌های حج تمتع کردستان به احتمال زیاد اوایل خرداد انجام می‌شود.

شیرزادی تصریح کرد: زائران استان حدود ۳۰ تا ۳۵ روز در سرزمین وحی حضور خواهند داشت و پس از عید قربان حدود پنج تا هفت روز در مکه خواهند بود، سپس حدود ۱۰ روز در مدینه حضور پیدا می‌کنند و پس از آن بازگشت آن‌ها به استان کردستان آغاز خواهد شد.

وی گفت: فرودگاه استان همدان طبق سال‌های گذشته برای رفت و برگشت زائران کردستانی در نظر گرفته شده است و امیدواریم پروازهای به‌موقع و خوبی را برای زائران استان شاهد باشیم.

کد خبر 840177

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.