انتقال آب تجربه‌ای ناموفق بود

استاندار خوزستان گفت: به جای ایجاد آبادانی در کنار رودخانه‌ها، آب را منتقل کرده‌ایم و این مسئله، در بلندمدت به ضرر همه خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان، سید محمدرضا موالی‌زاده امروز _پنجشنبه بیست‌وپنجم بهمن_ در جلسه‌ای با حضور معاون رئیس‌جمهور در مجتمع فجر سپاه در اهواز با اشاره به تقدیم ۲۴ هزار شهید در دوران دفاع مقدس، خوزستان را پایتخت این دوران خواند و اظهار کرد: خوزستان بیش از ۶۴ هزار کیلومتر مربع مساحت و بیش از پنج میلیون نفر جمعیت دارد. این استان از اهمیت خاص راهبردی برخوردار است و در سه اقلیم متنوع، نقش مهمی در تولید محصولات کشاورزی، فلزی، پتروشیمی و شکر ایفا می‌کند.

وی بیکاری، حاشیه‌نشینی و مشکلات زیست‌محیطی را از جمله چالش‌های اصلی استان برشمرد و افزود: آلودگی آب، خاک و هوا، شرایط نامناسب رودخانه‌ها و برداشت بی‌رویه آب از بالادست، از جمله معضلات زیست‌محیطی هستند که نیازمند توجه جدی هستند.

استاندار خوزستان با انتقاد از انتقال آب کارون به سایر استان‌ها، این اقدام را تجربه‌ای ناموفق دانست و گفت: به جای ایجاد آبادانی در کنار رودخانه‌ها، آب را منتقل کرده‌ایم و این مسئله، در بلندمدت به ضرر همه خواهد بود.

موالی‌زاده با اشاره به طرح ۵۵۰ هزار هکتاری کشاورزی در خوزستان، خواستار تسریع در اجرای کامل این طرح شد و تأکید کرد: منطقه آزاد اروند ظرفیت بالایی برای توسعه استان دارد، اما تاکنون نتوانسته به طور کامل، این ظرفیت را محقق کند.

وی با تأکید بر لزوم حمایت شرکت‌های نفتی در زمینه مسئولیت‌های اجتماعی، گفت: مردم خوزستان انتظار دارند این شرکت‌ها در حل مشکلات استان، به‌ویژه در زمینه اشتغال، نقش پررنگ‌تری ایفا کنند، امید است که با نگاه ویژه دولت و تلاش همه مسئولان، خوزستان بتواند جهشی قابل توجه در مسیر توسعه داشته باشد و به جایگاه واقعی خود دست پیدا کند.

کد خبر 839816

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.