ابوالفضل توکلی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به تاریخچه شکلگیری پایانههای مسافربری در اصفهان اظهار کرد: اواخر دهه ۶۰ بهمنظور ساماندهی گاراژهایی که بهصورت پراکنده در سطح شهر فعالیت میکردند و با هدف ایجاد نظم در سیستم حملونقل مسافری، تصمیم بر آن شد که پایانههایی در نقاط مختلف اصفهان احداث شود.
وی افزود: این اقدام علاوهبر کاهش مشکلات ترافیکی، با هدف ارائه خدمات در شأن شهروندان، مسافران و گردشگران انجام شد.
مدیرعامل سازمان پایانههای مسافربری شهرداری اصفهان تاکید کرد: آن زمان مدیریت شهری با توجه به نیازهای مسافران و شهروندان، احداث پنج پایانه مسافربری در نقاط مختلف شهر را در دستور کار قرار داد.
توکلی با بیان اینکه در حال حاضر پایانه بزرگ کاوه در شمال شهر اصفهان فعالیت میکند تا مسافران بتوانند از این پایانه برای سفر به شمال کشور و دیگر نقاط بهره ببرند، گفت: در جنوب شهر نیز پایانه بزرگ صفه ایجاد شده است که خدمات متعددی را به مسافران ارائه میدهد، در بخش شرقی شهر، پایانه مسافربری جی بهعنوان یکی از پایانههای مهم فعالیت دارد.
وی با اشاره به اینکه در غرب شهر اصفهان دو پایانه صمدیه و زایندهرود مستقر شده است که سفرهای به مقصد غرب استان اصفهان، استانهای همجوار و شهرستانهای اطراف را پوشش میدهد، ادامه داد: هدف از طراحی و جانمایی این پایانهها، دسترسی آسانتر شهروندان و مسافران به مقاصد مورد نظر خود در نقاط مختلف کشور بوده است.
مدیرعامل سازمان پایانههای مسافربری شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: این پایانهها در مناطق حساس و استراتژیک شهر قرار گرفته است تا مسافران بتوانند بدون نیاز به طی مسافتهای طولانی، از خدمات حملونقل عمومی استفاده کنند؛ به این ترتیب علاوهبر تسهیل سفرهای بینشهری، از تراکم و ازدحام درونشهری نیز کاسته شده و کیفیت خدماترسانی به مسافران بهبود یافته است.
توکلی گفت: سازمان پایانههای مسافربری شهرداری اصفهان همواره در تلاش است تا با بهروزرسانی امکانات، بهبود زیرساختها و ارائه خدمات بهتر، رفاه حال مسافران و شهروندان را تأمین کند و نقش مؤثری در توسعه گردشگری و حملونقل عمومی ایفا کند.
نظر شما