صنایع خرد جایگاه ویژه‌ای در اقتصاد ایفا می‌کنند

معاون سیاسی وزیر کشور با اشاره به نقش صنایع کوچک در اشتغال‌زایی و توزیع ثروت گفت: صنایع خرد به علت ویژگی های خاص خود و کارکرد های منحصر به فرد، جایگاه ویژه‌ای در اقتصاد ایفا می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، علی زینی‌وند صبح امروز _چهارشنبه بیست و چهارم بهمن_ در آئین افتتاح و بهره‌برداری همزمان پروژه‌های روستایی شهرستان اراک در روستای مرزیجران اظهار کرد: مشاغل خرد می‌توانند موتور محرکه عدالت، تولید، حفظ جمعیت روستایی و نشاط باشد و باید به آنها تکیه کرد.

وی افزود: برای تقویت اقتصاد محلی و ایجاد اشتغال پایدار، دولت وفاق به توسعه مشاغل خرد روستایی به عنوان یکی از اولویت‌های اساسی توجه ویژه‌ای دارد.

معاون سیاسی وزیر کشور با اشاره به نقش صنایع کوچک در اشتغالزایی و توزیع ثروت گفت: صنایع خرد به علت ویژگی‌های خاص خود و کارکردهای منحصر به فرد، جایگاه ویژه‌ای در اقتصاد ایفا می‌کنند.

زینی‌وند تصریح کرد: فعالیت تولیدی در مناطق روستایی و سرمایه‌گذاری در این بخش می‌تواند به بهبود معیشت روستاییان و افزایش تولیدات محلی کمک کند و در نهایت منجر به توسعه پایدار مناطق روستایی شود.

وی اظهار کرد: کشورهای صنعتی دنیا که در مقطعی بر صنایع بزرگ تمرکز داشتند، در کنار این صنایع بزرگ، برای توسعه عدالت و حفظ جمعیت روستایی به مشاغل خرد بازگشتند.

معاون سیاسی وزیر کشور افزود: امروزه نقش مشاغل خرد و روستایی در دنیا برجسته است و امید می‌رود این استان نیز در این حوزه‌ها همچنان پیشرو باشد و در توسعه کشور بدرخشد.

زینی‌وند عنوان کرد: مشاغل خرد روستایی منجر به توسعه می‌شود که این مهم در روستاها منجر به عدالت در تولید و حفظ جمعیت در روستا خواهد شد.

وی با بیان اینکه صنایع خرد در توسعه اقتصادی جایگاه ویژه‌ای دارند و در دنیا هم مشاغل خرد برجسته هستند گفت: در دهه‌های گذشته و بعد از انقلاب جمعیت روستایی کاهش پیدا کرده و یا اینکه، روستاها به «روستا شهر» تبدیل شده‌اند که باید از این ظرفیت بهره برد.

معاون سیاسی وزیر کشور عنوان کرد: باید به دهیارانی که طرح‌های اشتغال‌آفرینی و مولدسازی در روستاها داشته باشند، تسهیلات خوبی در وزارت کشور پیگیری و اختصاص یابد.

زینی‌وند اضافه کرد: ارتقای روستای مرزیجران با نظر استاندار مرکزی، پیگیری خواهد شد، به میمنت آنکه در استان مرکزی تعدادی دهیار زن فعالیت دارند، تسهیلاتی از وزارت کشور در اختیار آنان قرار می‌گیرد.

وی گفت: استان مرکزی استان مهمی است و در تاریخ کهن ایران نقش پررنگ و برجسته‌ای دارد و این نقش در تاریخ انقلاب برجسته‌تر شده است.

معاون سیاسی وزیر کشور ادامه داد: تاریخ انقلاب ما مدیون این استان است که هم در تأسیس و تشکیل انقلاب و هم در ادامه انقلاب و اقتصاد کشور تأثیرگذار است.

کد خبر 839488

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.