نقشه راهنمای دقیق برای گلزار شهدای قزوین تدوین شود

فرمانده سپاه استان قزوین با اشاره به ضرورت ساماندهی گلزار شهدای قزوین گفت: نیازمند تدوین یک نقشه راهنمای دقیق برای شناخت مزار شهدا هستیم و باید شهدای دفن‌شده در این مکان به طور کامل برای مراجعه‌کنندگان معرفی شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، سردار رستمعلی رفیعی آتانی عصر امروز _سه‌شنبه بیست‌وسوم بهمن_ در شورای هماهنگی دفاع مقدس استان قزوین اظهار کرد: همه مسئولان دستگاه‌های اجرایی باید در ساخت باغ موزه دفاع مقدس قزوین همکاری داشته باشند و در عمل این موضوع را نشان دهند.

وی ادامه داد: باغ موزه دفاع مقدس می‌تواند در در زمینه شناخت شهدای بزرگ استان نقش مؤثری داشته باشد و از این رو نباید در این زمینه کم‌کاری صورت گیرد و باید گروه‌های مختلف مردم به ویژه نوجوانان و جوانان با شهدای شاخص قزوین آشنا شوند.

فرمانده سپاه استان قزوین تصریح کرد: ساخت باغ موزه دفاع مقدس نیازمند پیوست فرهنگی و مهندسی است تا با داشتن یک نقشه راه بتوانیم ساخت این مجموعه را بیش از پیش جلو ببریم.

سردار رفیعی آتانی همچنین با اشاره به ضرورت ساماندهی گلزار شهدای قزوین گفت: نیازمند تدوین یک نقشه راهنمای دقیق برای شناخت مزار این شهدا هستیم و باید شهدای دفن‌شده در این مکان به طور کامل برای مراجعه‌کنندگان معرفی شود.

تملک باغ‌موزه دفاع مقدس توسط شهرداری تعیین‌تکلیف شود

محمد امیری‌مقدم، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان قزوین نیز در این مراسم عنوان کرد: موضوع یادمان‌های شهدای گمنام موزه دفاع مقدس، ساخت آمفی تئاتر، موضوعات تاریخ توصیفی دفاع مقدس و دانشنامه دفاع مقدس در دستور کار قرار دارد و برای انجام این امور تلاش‌های زیادی نیز صورت گرفته است.

وی اضافه کرد: باغ موزه دفاع مقدس به عنوان مرکزی برای اشاعه فرهنگ شهدای این استان محسوب می‌شود که واقع در بوستان فدک بوده و با ۲۲۰ هزار متر مربع مساحت تاکنون یک هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان برای ساخت و تکمیل بخش‌های مختلف آن هزینه شده است.

مدیرکل حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس استان قزوین تصریح کرد: برای تکمیل کل این مجموعه نیازمند تعیین تکلیف ساختمان مرکزی و تملک این باغ موزه توسط شهرداری قزوین هستیم، چرا که فاقد پیمان و بیمه مسئولیت است و باید هر چه سریع‌تر مورد پیگیری قرار گیرد.

امیری‌مقدم افزود: تغییر دستگاه اجرایی از شهرداری به بنیاد حفظ آثار جهت جذب اعتبارات، تخصیص زمین شهری برای تکمیل موزه دفاع مقدس و مقاومت و استفاده از ظرفیت شهرداری‌های محمدیه، الوند، آبیک، بویین زهرا و تاکستان برای تکمیل بخش‌های مختلف باغ موزه از دیگر درخواست‌های اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان قزوین محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: همچنین تکمیل چهار یادمان در حال ساخت شهدای رازمیان، سیردان، طرزک و نیکویه، تخصیص اعتبار برای چاپ کتاب تاریخ توصیفی دفاع مقدس قزوین و تخصیص اعتبار برای انجام پژوهش تدوین دانشنامه دفاع مقدس نیز از دیگر درخواست‌های این اداره کل محسوب می‌شود که امیدواریم مورد پیگیری مسؤولان مربوطه قرار گیرد.

مدیرکل حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس استان قزوین با بیان اینکه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان قزوین ردیف بودجه ملی ندارد، گفت: از سال ۱۳۸۱ تا سال ۱۴۰۳ یعنی طی ۲۲ سال گذشته ۶۰ نقطه تدفین شهدای گمنام ساخته شده و از این تعداد ۵۶ نقطه تکمیل شده است.

امیری‌مقدم اضافه کرد: اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان قزوین به تنهایی متولی حوزه فرهنگ ایثار، شهادت و دفاع مقدس نیست و تمامی دستگاه‌های اجرایی باید در این زمینه همکاری لازم را داشته باشند.

کد خبر 839174

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.