به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان، علیرضا راشکی امروز _یکشنبه بیستویکم بهمن_ در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: سیستان و بلوچستان ۳۲ شهرک و ناحیه صنعتی فعال و برخوردار از امکانات زیربنایی و مناسب دارد.
وی افزود: بیش از ۶۰ درصد صنایع مستقر در استان و ۵۰ درصد اشتغال بخش صنعت مربوط به واحدهای صنعتی مستقر در شهرکها و نواحی صنعتی استان بوده که این امر حاکی از جذابیت شهرکها و نواحی صنعتی این منطقه است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی سیستان و بلوچستان گفت: هزار و ۵۶۷ واحد در شهرکها و نواحی صنعتی سیستان و بلوچستان وجود دارد که میزان اشتغال در واحدهای بهرهبرداری شده نیز به ۱۵ هزار و ۷۵۰ نفر میرسد.
وی گفت: از اوایل سالجاری تعداد ۵۱ قرارداد سرمایهگذاری با سرمایهگذاران منعقد شده که در این رابطه ما کمیته پایش را تشکیل دادهایم تا بتوانیم سرمایهگذار جذب کنیم که در این زمینه ۱۵۰ قطعه زمین فسخ شد و خروجی این کار بر این شد که ۱۳۶ طرح به بهره برداری برسد و نیز حدود ۶۰۰ قرارداد جدید داشتیم و از اوایل سال جاری نیز ۲۵ واحد به تولید برگشته و احیا شدهاند که از جمله آنها صنایع پتروشیمی و شیلاتی است.
راشکی بیان کرد: در سالجاری ۵۰ واحد از ظرفیتهای قابل تولید را شناسایی و به مرحله تولید رساندیم، همچنین مطالعه چهار شهرک جدید در سواحل مکران، دشتیاری و دو شهرک در کلانشهر زاهدان را آغاز کردهایم و با توجه هممرز بودن استان با دو کشور پاکستان و افغانستان بنا داریم تا در کنار گمرکات و بازارچههای مرزی نواحی ایجاد کنیم تا سرمایهگذاران بتوانند با مجوزهایی که داده میشود، سرمایهگذاری کنند.
وی یادآور شد: فرصتهای صادراتی در زمینه صنایع مختلف استان سیستان و بلوچستان به کشورهای همسایه بسیار اندک است و در حال مطالعه هستیم تا این مسئله حل شود و خروجی خوبی داشته باشیم، به همین منظور تیمهایی به منظور شناسایی و بازاریابی محصولات مختلف و نیازهای آن کشورها اعزام کردهایم تا قراردادهایی بسته شود و سرمایه گذاران استانی محصولات مورد نظر را صادر کنند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی سیستان و بلوچستان از ایجاد کلینیک کسبوکار در شرکت شهرکهای صنعتی خبر داد و گفت: در کنار ایجاد امکانات زیربنایی به منظور حمایت از صنعتگران در همه مراحل کاری اقدام به راهاندازی کلینیک کسب و کار کردیم که بر پایه عارضهیابی واحدهای تولیدی و تهیه و تدوین برنامه طرح بهبود برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی توسط مشاوران خبره هستند و در حال حاضر دو مرکز خدمات کسب و کار در شهرک صنعتی زاهدان، میرجاوه و کنارک فعال است.
وی در رابطه با ناترازی انرژی بیان کرد: در این زمینه در سالجاری با قطعی برق کارخانههای تولیدی خسارات فراوانی بر آنها وارد شد و از سال گذشته مذاکراتی با بخش خصوصی در رابطه با ایجاد انرژیهای پاک داشتهایم و برای انجام این کار فضایی به مساحت ۴۰ هکتار در خاش فراهم کردیم تا بخش خصوصی بتواند زیرساختهای آن را درست کند و تجهیزات آن در حال خارج شدن از گمرکات است که تا سال آینده به بهره برداری میرسد و مقدار ۱۰ مگاوات تولید برق به مصرف استان اضافه خواهد شد.
نظر شما