وضعیت تعطیلی مدارس و دانشگاه‌های قزوین در روز یکشنبه ۲۱ بهمن

استاندار قزوین گفت: با توجه به پیش‌بینی هواشناسی استان مبنی بر کاهش دما و برودت هوا تمامی مدارس و دانشگاه‌های استان قزوین تعطیل خواهند بود، اما آموزش‌ مدارس به صورت غیرحضوری انجام خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، محمد نوذری امشب _شنبه بیستم بهمن_ در حاشیه جلسه ستاد مدیریت بحران استان قزوین اظهار کرد: با توجه به پیش‌بینی هواشناسی استان مبنی بر کاهش دما و برودت هوا تمامی مدارس و دانشگاه‌های استان قزوین تعطیل خواهند بود، اما آموزش مدارس به صورت غیرحضوری و بر بستر پیام‌رسان شاد انجام خواهد شد.

وی افزود: همچنین ساعت آغاز به کار تمامی دستگاه‌های اجرایی، سازمان‌ها، بانک‌ها، نهادها و مؤسسات استان قزوین فردا یکشنبه ۲۱ بهمن با یک ساعت تأخیر و از ساعت ۹ صبح خواهد بود.

استاندار قزوین ادامه داد: به مردم توصیه می‌کنیم با توجه به یخبندان و وضعیت نامناسب راه‌ها به ویژه راه‌های کوهستانی و مشکلاتی که در تردد و حمل و نقل وجود دارد؛ از انجام سفرهای غیرضروری به دلیل مخاطرات احتمالی خودداری کنند.

کد خبر 838289

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.