باند کلاهبرداری و توزیع دلار تقلبی در چنگ پلیس گرفتار شدند

فرمانده انتظامی شهریار از دستگیری اعضای یک باند چهار نفره کلاهبرداری و توزیع‌کننده دلار تقلبی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، پیمان فتاحی اظهار کرد: در پی ۳ فقره گزارش شکایت مبنی بر توزیع و کلاهبرداری با دلارهای تقلبی توسط چند نفر سودجو، پیگیری موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: مأموران پلیس آگاهی شهریار با انجام اقدامات فنی در سطح حوزه با هماهنگی قضائی موفق به دستگیری چهار کلاهبردار در شهریار شدند.

فرمانده انتظامی شهریار با بیان اینکه از محل اختفا کلاهبرداران شش هزار و ۴۰۰ عدد دلار تقلبی کشف شد، گفت: متهمان دستگیر شده پس از تشکیل پرونده تحویل مرجع قضائی شدند.

فتاحی ادامه داد: به شهروندان در خصوص اصناف، خاطرنشان کرد: در انجام معاملات از اصالت چک یا پول نقد داخلی و خارجی اطمینان حاصل کرده و در صورت مشاهده موارد مشکوک، بلافاصله موضوع را به پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند.

کد خبر 837556

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.