به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحالوبختیاری، سیدمحمد موسوی ظهر امروز _چهارشنبه هفدهم بهمن_ در ستاد ساماندهی جوانان چهارمحالوبختیاری اظهار کرد: ابتلاء به دخانیات و مواد مخدر، کمبود تابآوری، آمار بالای جرایم خشونتآمیز، ناپایداری ازدواجها، ناامیدی و بیهدف بودن جوانان از مشکلات و چالشهای جدی موجود در جامعه است.
وی افزود: این مشکلات به وضوح در جامعه قابل مشاهده است و نیاز به برنامهریزی دقیق و کارآمد برای رفع آنها احساس میشود، یکی از اقدامات مهم در این زمینه، طرح آموزش حین ازدواج است که بهطور موفق در چهارمحالوبختیاری با همکاری جوانان دانشگاه شهرکرد اجرا شده اما اجرای فعلی این طرح با آنچه که در ابتدا پیشبینی شده بود، تفاوت دارد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل چهارمحالوبختیاری گفت: یکی دیگر از موضوعهای مهم در جامعه، سازش خانوادهها است که با ارائه مشاورههای لازم میتوان در این زمینه قدمهای مؤثری برداشت، با اینکه استان ما در این حوزه پیشرو است اما همچنان از کمبود حمایت مالی در این زمینه رنج میبرد.
موسوی ادامه داد: در شورای فرهنگ عمومی استان، طرحهای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی تصویب شده اما هنوز هیچ اعتباری برای اجرای آنها اختصاص داده نشده است، انتظار میرود که برای شش ازدواج حداقل ۲.۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز باشد تا مشاورههای لازم ارائه شود.
وی تصریح کرد: مشکلات ترک اعتیاد همچنان در این استان باقی است، ۹۶ درصد افرادی که ترک کردهاند، دوباره به اعتیاد باز میگردند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل چهارمحالوبختیاری بیان کرد: طرح پیشنهادی اداره کل پیشگیری از وقوع جرم دادگستری چهارمحالوبختیاری، ارائه چهار نوع مشاوره به زوجین قبل از ازدواج است، این مشاورهها شامل روانشناسی، اعتقادی و حقوقی است که میتواند تأثیر مثبتی بر ثبات ازدواجها داشته باشد.
موسوی عنوان کرد: در گذشته ازدواجهای سنتی و عشایری با شناخت عمیقتری انجام میشد، اما امروزه نیاز به مشاورههای تخصصی و آموزشهای روانشناختی برای جوانان بیش از پیش احساس میشود.
وی تاکید کرد: خانوادهها به عنوان اصلیترین نهاد اجتماعی شناخته میشوند، به همین منظور باید تلاش بیشتری برای آموزش و حمایت از جوانان در زمینه ازدواج و روابط خانوادگی انجام شود.
نظر شما