رویکرد دولت وفاق ملی حرکت به سمت صنایع پاک و کم‌آب‌خواه است

استاندار یزد رویکرد استان در دولت وفاق ملی به سمت صنایع پاک، کم‌آب‌خواه، غیرآلاینده و کم‌انرژی‌بر و حمایت همه جانبه با صنایع هم‌سو با سیاست‌های محیط زیستی و کم‌آب‌خواه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد، محمدرضا بابایی امشب _سه‌شنبه شانزدهم بهمن_ با اشاره به سابقه خود به عنوان اولین فرماندار شهرستان اشکذر، اظهار کرد: در دولت چهاردهم و با رویکرد دولت وفاق ملی، بررسی‌های گسترده‌ای انجام شد و ریل‌گذاری جدیدی برای توسعه استان تعریف کردیم که بر پایه صنایع سازگار با محیط زیست و کم‌مصرف استوار است.

وی با تأکید بر ظرفیت‌های بالای منابع انسانی در یزد، افزود: یزد از نیروی انسانی قوی و متخصص برخوردار است و سرمایه‌گذاران نیز همواره همراهی خوبی با برنامه‌های توسعه‌ای استان داشته‌اند. به هر سمتی که ریل‌گذاری کنیم، شاهد حضور و مشارکت فعال سرمایه‌گذاران هستیم.

استاندار یزد همچنین از افتتاح نیروگاه خورشیدی ۵ مگاواتی در استان خبر داد و گفت: امروز شاهد بهره‌برداری از این نیروگاه بودیم و در حال برنامه‌ریزی برای اجرای پروژه‌های جدیدی در حوزه انرژی‌های خورشیدی هستیم که در این راستا، دو هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی در دست اقدام است.

بابایی در پایان تصریح کرد: صنایعی که در راستای سیاست‌های کلان دولت و استان حرکت کنند، تقویت شده و مورد حمایت و پشتیبانی کامل قرار می‌گیرند.

به گزارش ایمنا، آئین افتتاح فاز اول یک کارخانه تولید ماکارونی ساوین، با حضور احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در شهرستان اشکذر با سرمایه‌گذاری هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان راه اندازی شده و برای ۲۰۰ نفر اشتغال ایجاد کرد که در صورت راه‌اندازی سایر خطوط خود به دومین تولید کننده صنایع غذایی در خاورمیانه تبدیل می‌شود.

کد خبر 836830

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.