افتتاح و کلنگ‌زنی هم‌زمان ۷۸ پروژه دهه فجر در بشرویه

سرپرست فرمانداری بشرویه گفت: کلنگ‌زنی ۷۸ پروژه‌ عمرانی و اقتصادی در شهرستان، علاوه بر بهبود زیرساخت‌ها، فرصت‌های شغلی جدیدی ایجاد کرده است و نقش مهمی در رشد و پیشرفت منطقه خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌جنوبی، رسول عباسی امروز_ دوشنبه پانزدهم بهمن_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از مجموع ۷۸ پروژه عمرانی و اقتصادی بشرویه، تعداد ۷۱ پروژه با اعتباری بالغ بر ۵۲۰ میلیارد تومان افتتاح و شش پروژه با اعتباری حدود سه هزار و ۶۰ میلیارد تومان کلنگ‌زنی شدند.

وی افزود: این پروژه‌ها شامل ۱۶ پروژه اقتصادی به ارزش ۱۰۳ میلیارد تومان است که به راه‌اندازی کارخانه فرآوری سولفات سدیم، توسعه واحدهای بسته‌بندی و بوجاری، و سورتینگ محصولات کشاورزی با استفاده از هوش مصنوعی اختصاص دارد.

سرپرست فرمانداری بشرویه گفت: احداث مجتمع پرورش اسب و انبار محصولات کشاورزی از دیگر اقدامات دهه فجر سال‌جاری است.

وی تاکید کرد: همچنین ۶۰ پروژه عمرانی و زیربنایی نیز با اعتبار سه هزار و ۴۸۱ میلیارد تومان اجرا می‌شوند.

عباسی ادامه داد: از مهم‌ترین پروژه‌ها، اجرای قطعه نخست باند دوم راه‌آهن بافق-سنگان، افتتاح باند دوم محور بشرویه به فردوس به طول شش کیلومتر و گازرسانی به روستاها و واحدهای تولیدی شهرستان است و همچنین، مخازن ذخیره آب شرب و بهسازی راه‌های روستایی نیز وارد فاز اجرایی خواهند شد.

وی تصریح کرد: اجرای این پروژه‌ها زمینه اشتغال مستقیم و غیرمستقیم برای ۵۰۰ نفر را فراهم و به توسعه اقتصادی و بهبود زیرساخت‌های شهرستان بشرویه کمک می‌کند.

به گزارش ایمنا، هم‌زمان با چهارمین روز از دهه فجر، با حضور استاندار خراسان‌جنوبی و همراهی گسترده مردم، ۷۸ پروژه عمرانی، اقتصادی و فرهنگی در شهرستان بشرویه افتتاح و کلنگ‌زنی شد که این مراسم با زیارت و عطرافشانی مزار مطهر شهدا آغاز و پس از آن، استاندار خراسان جنوبی در دیداری چهره‌به‌چهره با کارکنان فرمانداری بشرویه به تبادل نظر پرداخت.

کد خبر 836180

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.